Ismét helyre tette Karácsony Gergelyt a pénzszóró fiú

2024. április 18. 15:31

Szerinte ugyanis a főpolgármester rajta keresztül próbál meg magának politikai figyelmet szerezni.

2024. április 18. 15:31
null

Nyitókép: képernyőfotó / TikTok @szeprethyroli

TikTok-on üzent Karácsony Gergelynek a napokban „pénzszóró fiúként” elhíresült mobilfoxos influenszer. „Kedves Karácsony Gergely főpolgármester úr, önhöz szeretnék most szólni. Én a békének a híve vagyok, éppen ezért ajánlottam fel, hogy finanszírozom a virágokkal történt balesetet” – üzente videójában az influenszer.

A nagy pénzszórásról

Mint ismert: ezresekért taposták le egymást a fiatalok a Deák téren vasárnap délután. A szürreális esemény egy mobiltelefontok-gyártó sajátos marketingfogása volt. A Mobilfox ugyanis meghirdette, hogy szombat délután kétmillió forintot fognak kiszórni az utcára. Az esemény hamar el is terjedt, és ezreket vonzott a cég székháza elé. A marketingeseményre a cég vélhetően hónapok óta készült, ugyanis a Mobilfox egyik arca, Szépréthy Roland már jó ideje nem volt látható a TikTok-felületén, majd a közelmúltban ismét feltűnt és közölte, hogy kisajátította a Mobilfox TikTok-fiókját, amit 25% tulajdonrész vagy 100 millió forint ellenében hajlandó visszaszolgáltatni.

Letaposott virágok

Az eseményen részvevő fiatalok azonban a pillanat hevében – illetve a pénzért való rohanásban és tolongásban – nem csak egymást, de rengeteg virágot is eltapostak a Deák téren. Szépréthy Roland üzentének apropója az volt, hogy a főpolgármester a történtek kapcsán „Átverős pénzhullás helyett igazi virágeső” címmel jelenített meg posztot a közösségi oldalán, ahol arról írt, hogy közösen fogják rendbe hozni azt, amit mások tönkretettek. Utalva ezzel a hétvégi szürreális képsorokra.

Ezt is ajánljuk a témában

Egy felelőtlen cég és egy feltűnési viszketegségben szenvedő influenszer által odacsábított tömegnek sikerült a hétvégén teljesen elpusztítania a Deák térre márciusban kiültetett kétnyári virágágyást. 

A hivatal jogosulatlan reklámtevékenység miatt elindította az eljárást, az okozott kárt is behajtjuk” 

fogalmazott posztjában Karácsony Gergely.

Szépréthy Roland a válaszüzenetben arról beszélt: már felajánlotta, hogy finanszírozza a virágokkal történt balesetet. „Ez az én hibám volt, magamra szeretném vállalni, és szerintem az lenne a legnemesebb gesztus, ha én személyesen ültetném el ezeket a virágokat” – mondta az influenszer.

Az influenszer szerint a főpolgármester belőle kovácsol politikai tőkét

Mint mondta: tegnap bent járt a Főkert Zrt.-nél, és önkéntesen ajánlatot tett, ahol azt mondták neki, hogy két hét múlva el is kezdődhet az ültetés. „Csak akkor azt nem értem, 

hogy maga miért posztol folyamatosan arról, hogy majd behajtatja rajtunk a károkat, meg hogy feljelent minket, illetve, hogy én feltűnési viszketegségben szenvedek?” 

– szegezte a kérdéseket Karácsonynak. Az influenszer ezután leszögezte: arra kéri a főpolgármestert, hogy ne rajta keresztül próbáljon meg magának politikai figyelmet szerezni. „Ugyanis máshogyan is be lehet kerülni az újságokba. Én a béke híve vagyok, legyen ez a békének szövétneke. Rendben lesz minden, minden meg lesz oldva, elnézést a károkért, finanszírozom” – jegyezte meg a pénzszóró fiú.

 

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:43
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­ö­­­g­ö­­s­­­ ­­­l­á­n­­y­­o­k­­ ­v­­á­r­­­n­­­a­­­k­­ ­r­­á­­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
atti64
2024. április 18. 18:58
EGYRE TÖBB AZ IDIOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ihavrilla
2024. április 18. 18:15
Egy büntetőeljárás igen kétséges lenne. Kari Geri linkel, mint annyiszor. Hogy áll a pereskedés az adómegtagadása ügyében?
chief Bromden
2024. április 18. 17:53
Pofátlanok. Egy gagyi főpolgival meg lehet csinálni. :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!