Nagy Ervin, akit a présember a magyar Zelenszkijnek szánt, csak kötélnek állt

2024. május 07. 05:53

Magyar Péter árnyékában besomfordálna az Országgyűlésbe.

2024. május 07. 05:53
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Nyitókép: Facebook

„Először tragédia, másodszor (reméljük) komédia. Nagy Ervin, akit a présember a magyar Zelenszkijnek szánt, végül csak kötélnek állt és a lehallgatással, mocskos árulással a politika porondjára lépő magyar péter sötét árnyékában besomfordálna az Országgyűlésbe is.

Figyeljünk oda, mert az ilyen kívülről szponzorált alakok Rákositól Gyurcsányig csak tragédiák sorát hozták az országra. Bízva a választók bölcsességében, remélem, hogy a tragédia ezúttal elmarad es a végén együtt jót nevetünk ezeken a komédiásokon!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­­I­g­­a­­­z­­­i n­i­m­f­­­o­m­á­­n­­­i­­­á­­­k­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
makapaka2
2024. május 10. 12:07
Zongorázni is fog ez a ripacs?
Sulammit
2024. május 08. 08:34
Nagy Ervin hasonló habitusú, mint pszichóPeti. A feleségével is hasonlóan bánik. Van már üvöltöző pszichopata a Parlamentben, Jakab Péter, nem kell még egy.
Kormánypárti2
2024. május 08. 07:51
Ha nem sikerül nekik a politikai akció, ketten együtt eljátszhatnák a ripacsokat. Olyan szarul nekik is menne mint Kern és Garas elvtársaknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!