Négy csatornától válik meg a Digi TV

2009. december 10. 17:38

Jövőre eltűnik két zenecsatorna - MTV,VIVA -, a Comedy Central és a TV6 is a szolgáltató csomagjaiból.

2009. december 10. 17:38
Magyarország második legnagyobb szolgáltatója, a Digi Tv január elsejével felmondta minden szerződését az MTV Networksszel, azaz jövőre a cég több mint félmillió kábel- és műholdas előfizetője nem tudja nézni az MTV-t, a Vivát és a Comedy Centralt sem. Emellett eltűnik a Viasat3-hoz tartozó Tv6 is. Az MTV és a Viva helyett a Music Channel és a Hit Music Channel elnevezésű adókat sugározza majd a Digi.A csomagok árai nem változnak.

A Digi azért mondta fel a szerződsét az MTV Networksszel, mert nem tudott megállapodni a csatornák áráról. Nemcsak Magyarországról tűnik el a cégcsoporthoz tartozó három csatorna, a romániai Digi minden leányvállalata szerződést bontott az amerikai Viacomhoz tartozó adókkal. A Tv6-tal azért bontott szerződést a Digi, mert a Viasat3 az iparágban szokatlanul magas áron értékesítette azt. A Diginek azért volt szüksége a költségcsökkentő intézkedésekre, mert a romániai anyavállalat nehéz anyagi helyzetbe került.

A Digi kirúgja a Music Televisiont (Index)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Steppenwolf
2009. december 10. 21:07
A Comedyvel és az MTV-vel a Digi előfizetőktől elveszik a South Parkot is. Szemetek! (sic!) :D
luccy
2009. december 10. 17:43
F*ck you Digi... :-(( Megjegyzés: Music Channel eddig is volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!