Boros Lajos otthagyja a Bumerángot

2010. június 25. 15:40

Öregnek érzi magát, ezért több mint egy évtized után befejezi rádiós pályafutását Boros Lajos. A NEO FM-en futó, Bochkor Gáborral közösen vezetett Bumeráng rajongóinak azonban nem kell kétségbeesniük, Boros ugyanis nem most rögtön, hanem csak három év múlva vonul vissza.

2010. június 25. 15:40
A rádiós erről a Reflektor TV Őszintén Szily Nórával című műsorában beszélt: „Minden reggel beülök a mikrofon mögé, és nem tudom, honnan jön egy olyan dolog, amire nekem azonnal reagálnom kell. A kíváncsiságom azonban már fogy. Ez a szerződés három év múlva lejár, az én döntésem pedig az, hogy utána reggeli műsort már nem vezetek„ - mondta Boros, majd hozzátette: valami azért még hiányzik az életéből, úgy érzi, valami nagy dobást még kellene csinálnia.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kanpalisoda
2010. június 27. 15:29
A pol- beat fesztiválnál (1967 körül) nagyobb dobás- amikor acélpajti is neki tapsolt- nem hinném, hogy vár még borospajtásra. (Csak tudnám mért kell posztonként újra bejelentkezni.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!