Rogán magát alakította

2011. június 08. 10:48

Profi színészként játszott a kamerák előtt Rogán Antal fideszes polgármester kedden a Kossuth téren.

2011. június 08. 10:48

Rogán Antal a Jóban Rosszban című sorozatban alakította saját magát kedden. A jelenetben kutyasétáltatás közben feleségével összefutnak a Parlament elé kitett, alsónadrágos Konrád főorvossal, akit Mihályfi Balázs alakít. Rogán kérdőre vonja az orvost, akit rezidensei bosszúból kábítottak el és szállítottak lakókocsistól az Országházhoz. A doki erre gorombán válaszol, majd mikor meghallja, hogy a politikus van mögötte, gyorsan felugrik, mire lecsúszik róla az utolsó ruhadarabja is. Mindezek végén Rogán megpróbálja eltakarni felesége szemeit.

A jelenetet alig néhányszor kellett elpróbálni. A forgatást számos rajongó figyelte.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
doxi
2011. június 10. 01:13
arogánban egy jó van: a felesége
Merlin
2011. június 09. 17:24
Ilyen az "államférfi" választék nálunk. Bohócokról volt szó a minap ....
z.marian
2011. június 09. 14:23
Celebbé avanzsáló politikusok... Mint Németországban Karl-Theodor zu Guttenberg. Hamar le is vadászta a bulvársajtó (Bild Zeitung és tsi): plágium volt csaknem az egész szakdogája. Lemondott és távozott a közéletből, pedig a legkedveltebb politikus volt a németek szemében.
mecseri
2011. június 08. 12:36
És melyik önmagát alakította: a Schmuck Andorral és a nyugdíjasokkal nyájaskodó polgármestert, a parlamentben sorozatban törvényeket gyártó képviselőt, az ellenzéket arrogánsan kioktató kormánypártit vagy a fesztivált megnyitó és közteret felavató átlagpolgárt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!