Tőzsdediéta: a jegybank felfüggesztette a Norbi Update részvényeinek kereskedését

2016. április 05. 10:25

Nem megfelelően tájékoztatott a Norbi Update, ezért a jegybank felfüggesztette a cég részvényeinek tőzsdei kereskedését. Hétfőn a jegybank egyébként egymillió forintos büntetést is kiszabott a cégre.

2016. április 05. 10:25

A jegybank felfüggesztette kedden a Norbi Update Nyrt. részvényeinek tőzsdei kereskedését a tájékoztatási kötelezettségre vonatkozó jogszabályi előírások megsértése miatt – közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) kedden. Az MNB előző nap 1 millió forint felügyeleti bírságot szabott ki a cégre, szintén a nem megfelelő kommunikációs gyakorlata miatt.

A jegybank megállapította, hogy a Norbi Update – a társaság érdekkörében felmerült – technikai okokból átmenetileg képtelen az MNB által működtetett hivatalos közzétételi hely használatára. A jogsértő állapot megszüntetéséig a jegybank felfüggesztette a cég részvényeinek tőzsdei forgalmazását.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!