Trianon-feliratot fújt az aszfaltra a jobbikos, majd megbánta, és lemondott

2020. május 31. 15:52

Vágási Pál, a Jobbik politikusa magánakciója után vasárnap lemondott tisztségéről.

2020. május 31. 15:52

Különös incidensről számolt be az Origo. Vágási Pál, a Jobbik volt választókerületi szervezője, eleki polgármester-jelöltje a Trianon 1920.06.04. feliratot fújta a település több pontjára.

Miután azonban akcióját elítélte Szelezsán György, a község baloldali polgármestere, Vágási Pál nyilvánosan visszakozott, eltüntette a feliratokat, és lemondott minden pártbeli tisztségéről.

Lépését azzal indokolta, hogy akciója rossz fényt vetett a Jobbikra: „A Trianon feliratok felfestésével hibát követtem el, senkiben sem szerettem volna megbotránkoztatást kelteni. (...) A Jobbikra ezzel rossz fényt vetettem, a mi pártunk pedig nem egy következmények nélküli párt, így a mai napon írásban benyújtottam a Jobbikban betöltött minden posztomról való lemondásomat a választókerületi elnöknek és az országos pártigazgatónak" – írta a közösségi oldalára.

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
monuskaroly
2020. június 01. 10:46
Elég szokatlan módja ez a kilépésnek a Jobbikból, de ügyes.
Tidal_wave
2020. június 01. 09:37
Hibát követtél el, Vágási fiam. Mars vissza, és fessél fel szivárvány zászlót a Trianon felirat helyett!
fapipa
2020. május 31. 23:52
Nincs ebben semmi érdekes. Szálasi Ferenc eredeti család neve Szelezsán volt. Szegény jobbikos egy ideje teljesen össze van zavarodva. Két gazdit kellene szolgálni, egy Ferencet meg egy Szálasit (Szelezsánt). Most végre világosan látja, hogy a régi főnök két személyben reinkarnálódott. Egy polgármesterben és egy pártfőnökben. De miért kellett ezért mindenről lemondani?
kálmi
2020. május 31. 23:03
A maradék jobbikos gárda tiszta ballibsi fordulatot vett ez nem kétséges. Aki pedig nem érti az idők szavát az egyszerűen skizofrén állapotba került. Gratulálok! Ennyi emberből szó szerint hülyét csinálni nem kis teljesítmény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!