Meghátrált az HBO

2020. november 30. 13:58

A tartalomszolgáltató Trianon kapcsán gyalogolt bele valami olyanba, amit el is kerülhetett volna.

2020. november 30. 13:58
null

A Magyar Nemzet szombaton írt arról, hogy a magyarországi HBO a trianoni békediktátum századik évfordulójának évében, magyarországi előfizetőinek pont december elsején (román nemzeti ünnep, melyen Erdély elcsatolását ünneplik) tette volna elérhetővé a Mária román királyné című román történelmi filmet. A film a királyné érdemeiről, Nagy-Romániáért való küzdelméről és az eredményes párizsi lobbizásáról szól. Bár amerikai tartalomszolgáltatótól senki nem várt el magas fokú tájékozottság a kelet-közép-európai történelmet illetően, azt mindenképpen, hogy egy alkotás piacra léptetését megelőzően minimálisan körültekintőek legyenek. Olybá tűnik, hogy a figyelemfelkeltést a Magyar Nemzetnek kellett megtennie, ugyanis cikküket követően a film adatlapja elérhetetlenné vált az HBO GO oldalán.

(Magyar Nemzet)

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
certus
2020. november 30. 16:40
"Bár amerikai tartalomszolgáltatótól senki nem várt el magas fokú tájékozottság a kelet-közép-európai történelmet illetően, " Már hogy ne lenne elvárható. Minden rendes cég végez piackutatást, és elég régen szolgáltatnak itt. Nehéz elhinnem, hogy véletlen lenne.
Hesperia
2020. november 30. 15:24
Nagyon csodálkoznék, ha ez mindössze tájékozatlanság lett volna! :( Sajnos esélyes, hogy sokkal inkább nagyon is tájékozottság és "tájékoztatási szándék" lehetett mögötte. Az se semmi, persze, hogy ezután suttyomba eltűntetik a provokációt, egy szó nélkül...
nempolitizálok
2020. november 30. 15:16
Szerencséjük, mert úgy jártak volna mint a Coca-cola, a Starbuck, az Ikea.
Aerion
2020. november 30. 15:14
Na, az ilyesmire mondják a demokraták azt, hogy antidemokratikus véleménydiktatúra. Egy szerencsétlen, védtelen tévé csatornát valamit múltba forduló, avitt, fasiszta szarságért terrorizálnak. Hol van ilyenkor nidermüller fletó klára, és valahány név a naptárba', tiltakozó aláírást gyűjteni???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!