A világpremierrel egy időben lesz elérhető Magyarországon is a Jóbarátok-folytatás

2021. május 21. 16:09

Május 27-én tekinthetjük meg a folytatást.

2021. május 21. 16:09
null

A világpremierrel egy időben, május 27-én Magyarországon is elérhető lesz az HBO Go-n a Jóbarátok új epizódja – idézi a Blikk az HBO közleményét.

A Friends: The Reunion címet viselő epizódban szerepelni fog mind a hat jóbarát, azaz Ross (David Schwimmer), Monica (Courtney Cox), Phoebe (Lisa Kudrow), Chandler (Matthew Perry), Joey (Matt LeBlanc) és persze Rachel (Jennifer Aniston), emellett többek között olyan vendégszereplők jelennek majd meg, mint David Beckham, Justin Bieber, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga.

A folytatáshoz készült előzetes alább tekinthető meg:

Nyitókép: Lee Celano / AFP

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
buckafej
2021. május 23. 11:53
Én néztem, és vicces is volt szerintem. Ma már támadják, mert nem volt benne csak egy leszbikus, összesen egy néger szereplőre emlékszem, az egyik főszereplő apja/anyja volt transzszexuális, akin poénkodtak. Ma ez a sorozat már nem készülhetne el. 6 fehér, zsidó-keresztény, heteroszexuális. A két pasi meg egy kicsi is vicces, de sokkal rombolóbb, ami a családot, vagy a szülő-gyermek viszonyt, vallást illeti. Gyakorlatilag semmilyen értéket nem tisztel, teljes nihilizmus.
simonvitéz
2021. május 22. 12:48
Már az eredetit sem tudtam nézni, annyira szar volt.Ha már amerikai sitcom, akkor csak és kizárólag a Két férfi meg a kicsi. Eredeti nyelven(!), és csak az első 8 évad, Charlie Sheen-nel.
Gèbi
2021. május 22. 09:35
Óriási hír! Micsoda megnyugvás lehet ez a panelproletár réteg számára. Ja, és most már mondjátok meg hogy mi az a jóbarátok nevű izé.
Nannyó
2021. május 21. 20:01
Hiába tolja a Mandiner ezt a sorozatot, még soha nem láttam belőle semmit. Nem érdekel. Viszont rákattantam egy másik amerikai sorozatra, az Agymenőkre. A magyar szinkronja annyira jó, hogy nem lehet róla leszokni. :)) Szabó Máté valami szenzációs Sheldonként. :))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!