Hatalmas vadászpók mászott az ausztrál miniszterre

2021. december 19. 10:18

Meg kellett szakítani egy ausztrál Covid-tájékoztatót, mert egy vadászpók mászott a queenslandi egészségügyi miniszter lábára – írja az Evening Standard.

2021. december 19. 10:18
null

Yvette D'Ath a szokásos sajtóértekezletét tartotta a queenslandi parlament épülete előtt, amikor a riporterek észrevették, hogy egy nagy vadászpók mászik rajta – írta meg a 1268 óra. A vadászpókok ábai akár 15 cm-esek is lehetnek és méreggel is rendelkeznek, mely az emberre nem halálos. Nagyon ritkán támadnak emberre, és általában véve nem veszélyesek. 

„Leszedné valaki ezt a pókot? Ez mutatja, hogy mennyire tudok uralkodni magamon, tovább megyek, és úgy teszek, mintha most nem lenne rajtam vadászpók, és hagyom, hogy valaki más intézze el. De ha az arcom közelébe kerül, kérem, szóljon” – viccelődött a miniszter. 

 

Fotó: Soumyabrata Roy / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. december 20. 18:21
A nejem utazott a 18-as villamoson. Leült. Vele szemben egy fiatal gyerek kezén egy madárpókot tartott, és mondta nem bánt, ha nem nyomorgatják. Kipróbálja? Mondta a nejem, hogy most nem úgy van éppen öltözve.
Teréz A Piréz
2021. december 19. 11:30
És nem volt maszk a pókon?
Zsolt75
2021. december 19. 11:02
Lakna ott a tököm.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!