Skandináv fűtést a magyaroknak!

2022. október 18. 15:48

Biztosan az a legjobb megoldás, ha a várható rezsiköltségektől megriadva kidobja a gázkazánt? Fogadja meg az Ingatlanbazár tanácsát, inkább árammal működő kiegészítőfűtési megoldásokban gondolkozzon!

2022. október 18. 15:48
null

Biztosan az a legjobb megoldás, ha a várható rezsiköltségektől megriadva kidobja a gázkazánt? Fogadja meg az Ingatlanbazár tanácsát, inkább árammal működő kiegészítőfűtési megoldásokban gondolkozzon! A levegő gyors felfűtésére remek megoldás a norvég panel.

Ha elektromos árammal működő kiegészítőfűtést keres, a norvég panel is szóba jöhet. Például egy 2000 wattos, 167 centiméter hosszú norvég fűtőtest kiválóan megfelel a célnak - mondta el tapasztalatait a megkérdezett szakértőnk.

Gyors felfűtés

A norvég panel - kialakítása miatt – nagyobb meleget ad, az előre irányuló hőtermelésre alkalmas, gyorsabban tud nagy légtömeget átmozgatni és felmelegíteni. Ez főleg az olyan épületekben hasznos, amelyeknek falait nem szigetelték, esetleg vályogból készültek, vagy amelyekben a gyorsan kicsapódó pára miatt könnyen penészedni kezd a fal.

Széles körű használat

A norvég panelt inkább a hagyományos, meleg levegős fűtést kedvelőknek célszerű bevetniük, hiszen a készülék közvetlenül a levegőt melegíti. Mielőtt megvásárolja, gondolja át, hogy a panel mobil legyen, vagy távolról is. 

A norvég panelekhez külön kapható tartóláb, így költözéskor nyugodtan magával is viheti az eszközt. Vagy ha hétvégi házba szánja, nagy előnye, hogy mobiltelefonról is elindíthatja a fűtést, így mire ön megérkezik, kellemes meleg lesz a házban. Fontos az ingatlan szigetelése is, hiszen anélkül gyorsabban visszahűlne – figyelmeztetett az Ingatlanbazár portál.

Problémamentes működés

A fogyasztási szokások tudatosítása napjainkban egyre inkább előtérbe kerül. Éppen ezért érdemes figyelembe venni a norvég panel előnyeit. Működéséhez nincs szükség egy kémény költséges kiépítésére vagy gépészeti berendezésekre. Nem igényel rendszeres karbantartást és évenkénti felülvizsgálatot, nincsenek fenntartási költségei. Gyorsan és egyszerűen telepíthető, szakember bevonása nélkül. Az egyes helyiségek jellemzőihez igazodva állíthatja be a kívánt hőfokot, és a készülék már teszi is a dolgát. Így a fűtés energiahatékony, de maximális komfortérzetet biztosít.
 Az eszköz működés közben észrevehetetlen, nem ad ki hangot. A wifis változat bárhonnan irányítható. Napelemes rendszerrel kombinálva pedig gyakorlatilag megszabadulhat a rezsiköltségektől.

Fotó: http://hu.123rf.com/ 

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
altona
2022. október 19. 00:40
A norvég cuccban az az átbaszás, hogy Norvégiában a hiperszuper faházaikban 2-2,10 a belmagasság...
kubota
2022. október 18. 22:13
Akkor most azt magyarázzák el, mivel jobb egy ilyen túlárazott 2KW-os szar, mint egy hagyományos 5.000.- Forintos 2KW-os, fűtőszálas fűtőtest??
Zeno13
2022. október 18. 19:59
Aki a szaldós elszámolásban van az marad is,vagy ebben is lesz változás?
csapláros
2022. október 18. 19:50
Na és, hol az ilyenkor, a reklámok végén szokásos (X), azaz a hirdetés jele a cikk végéről????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!