Lángokban áll egy üzemanyagtartály a Krímben: ukrán dróntámadás állhat a háttérben

2023. április 29. 10:42

Dróntámadás robbanthatott be egy üzemanyagtartályt, az orosz kormányzó megszólalt.

2023. április 29. 10:42
null

Kormányzó: dróntámadás következtében kigyulladt egy üzemanyagtartály Szevasztopolban. Vélhetően dróntámadás következtében kigyulladt egy üzemanyagtartály az Oroszország által annektált Szevasztopolban, folyamatosan zajlik a lángok megfékezése – közölte a Krím félsziget déli részén fekvő kikötőváros orosz kormányzója szombaton a Telegramon.

„A tűzoltók és más operatív hatóságok kézben tartják a helyzetet. Mivel

– írta Mihail Razvozsajev. A kormányzó közlése szerint a lángok ezer négyzetméteres területen terjedtek el, a tűzben senki nem sérült meg.

(MTI)

Nyitókép: Telegram

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2023. április 30. 12:07
Nagy baj lesz ha Putyin kiveszi a másik kezét is a zsebéből..eddig szalvetaval és csipesszel bánt az ukránokkal.. Illetve az őket irányító amerikaiakkal is ..
EX - Terminátor
2023. április 29. 20:07
Az üzemanyagtartályokat meg tessék a föld alatt tartani. jó vastag föld meg betonréteggel a tetején. Így is át lehet törni, de már nem ilyen egyszerű.
II.baljoska61
2023. április 29. 14:10
Szuper-hipernmodern légvédelme van a muszkáknak, ezért biztosan nem az ukránok voltak. Egy cigarettát eldobtak megint .. Biztosan így történhetett.
B I L
2023. április 29. 14:10
Kijevet szőnyegbombázni, válaszul.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!