Forbes: Idén is Putyin a világ legbefolyásosabb embere

2014. november 05. 19:16

Vlagyimir Putyin orosz elnök, Barack Obama amerikai elnök, Hszi Csin-ping kínai elnök, Ferenc pápa, Angela Merkel német kancellár: a Forbes magazin szerint most ők a világ legbefolyásosabb emberei.

2014. november 05. 19:16

2013 után ismét Vlagyimir Putyint választotta a Forbes a világ legbefolyásosabb emberének. Az orosz elnököt Barack Obama amerikai elnök, Hszi Csin-ping kínai elnök, Ferenc pápa és a német kancellár, Angela Merkel követi a listán.

A hatodik helyezett szintén egy nő, éspedig az amerikai jegybankot vezető Janet Yellen, akit a Microsoft-alapító Bill Gates, az Európai Központi Bank élén álló Mario Draghi és a Google két alapítója, Sergey Brin és Larry Page követ. A tizedik helyet David Cameron brit kormányfő kapta, a francia elnök tizenhetedik, a Facebook-alapító Mark Zuckerberg huszonkettedik, míg a másságát nemrég nyíltan felvállaló Apple-vezér, Tim Cook a huszonötödik a Forbes listáján. 

A listán 44. Bill Clinton volt amerikai elnök, 49. Kim Dzsong-un észak-korai diktátor, 54. Abu Bakr al-Bagdadi, az ISIS feje, 58. Martin Winterkorn, a Volkswagen-csoport feje.

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ángyán Páván
2014. november 05. 21:51
Szevasz Szeva bácsi.
illesl
2014. november 05. 21:05
Óh, irgalom Atyja ne hagyj el! Már az usa és putyinista lett? Úr Isten, mi lesz a demokráciával, a fékek és ellensúlyok rendszerével... Ebből pedig az is következik, hogyha Orbán Viktort le kellene mondatni, mert összeszűrte a levet Putyinnal, úgymond odadobta a demokratikus virágoskertet az akarnok és diktaturikus hajlamokkal megáldott Putynnak, ebből az is következik, hogy Obamának le kellene mondtani, Obamát, hisz' Putyin már az államokban is elkábítja a népet....
várúr
2014. november 05. 20:43
Erről is Orbán jut eszébe az összes balliberáltnak. Klinikai esetek.
korona
2014. november 05. 20:42
A szervezett atlantista magánhatalom célja, hogy FELDARABOLJA Oroszországot. Ez NEM FOG SIKERÜLNI NEKIK. Már Nagy Katalin is csodálkozott azon, hogy nem is harcoltak és mégis egyre csak növekedett az Orosz császárság. Oroszország olyan hatalmas, és olyan gazdag természeti kincsekban, hogy nincs oka félnie senkiktől. Nem is fél. Oroszország meghódíthatatlan és még az agymosás sem segít, mert, ha az Orosz Anyácskáról van szó,akkor inkább meghal, minthogy elhagyja, feladja. Alaszka esete nem ismételhető meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!