Négy gyanúsított van a párizsi vérengzés után

2015. január 20. 14:48

A francia támadásokkal összefüggésben elfogott 12 emberből várhatóan négy kerül a bíróság elé.

2015. január 20. 14:48

A francia támadásokkal összefüggésben elfogott 12 emberből várhatóan négy kerül a bíróság elé. A 22 és 24 év közötti férfiakat kedden hivatalosan is meggyanúsították azzal, hogy kapcsolatban álltak Amedy Coulibaly-val, azzal a fegyveressel, aki lelőtt egy rendőrnőt tizenkét napja, majd négy túszt egy kóser szupermarketben egy nappal később.

New York polgármestere, Bill de Blasio is lerótta kegyeletét a párizsi Charlie Hebdo viccmagazin szerkesztőségében lelőtt áldozatok előtt. 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2015. január 21. 20:41
Ez a Coulibaly nem testvére a DVSC-ben játszó francia focistának?
C.Dömötör
2015. január 20. 19:33
http://www.neopresse.com/politik/medienbericht-rothschild-familie-uebernahm-charlie-hebdo/ Én azért ezt figyelemreméltónak tartom, mármint azt, hogy a Rothschild család már decemberben megvette ezt a szennylapot. S ezt sehol senki nem említette, pedig írtak eleget. Elgondolkodtató.
red label
2015. január 20. 15:39
Az irmagját is kikell irtani ennek a az elvetemült dzsihádista bandának, mert képesek voltak, megölni fiatalokat, mert focimeccset, néztek Irakban. Halál rájuk, itt már nem lehet emberi jogokról papolni, légi csapás, szárazföldi hadmüvelek,az USA javítsa ki azt a híbát amit, elkövetett az évek folyamán ebben a térségben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!