CNN: Hűségesküt tett az Iszlám Államnak a San Bernardinó-i női támadó

2015. december 04. 17:44

Álnéven hűségesküt tett az Iszlám Államot vezető Abu Bakr al-Bagdadinak a Facebookon a San Bernardino-i gyilkos páros női tagja – közölte a CNN hivatalos forrásokra hivatkozva.

2015. december 04. 17:44

Hűségesküt tett az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet vezetőjének a kaliforniai San Bernardinóban szerdán végrehajtott mészárlás egyik elkövetője, a pár nőtagja – közölte a CNN hivatalos forrásokra hivatkozva. A nyomozók szerint Tashfeen Malik a Facebookon álnéven posztolta az Abu Bakr al-Bagdadinak tett hűségesküjét.

A 27 éves Malik és férje, a 28 éves Syed Rizwan Farook a vád szerint szerdán 14 embert megölt és többeket megsebesített a San Bernardino megyei egészségügyi dolgozók munkahelyi bankettjén, majd életét vesztette a rendőrökkel vívott tűzharcban.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Békanász a hasadon
2015. december 04. 21:04
Hamupipőke meg a gonosz mostoha. https://i.ytimg.com/vi/QRw0Xz_LTDE/maxresdefault.jpg
perszepolisz
2015. december 04. 20:57
Mégiscsak túlzás, hogy egy közöttünk élő 27 éves picsa úgy gondolja, hogy jó ötlet embereket lemészárolni. most mégis ki ez a csaj? mi a fasz köze van az iszlám államhoz? kb semmi.
simonszól
2015. december 04. 19:22
Hátilyenhátilyenhátilyen!!!nincs is!!!Hát nem megmondta a majom,hogy a turisták nagyobb biztonsági kockázatot jelentenek mint a muszlim lófaszok?Nem mondta?De mondta!Nahát akkor.
még fokozza
2015. december 04. 18:43
Legalább nem pénzért, kapzsiságból tette, hanem az elveiért harcolt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!