Hillary fizesse vissza a 25 millió dollárt Szaúd-Arábiának!

2016. június 14. 13:40

A becstelen Hillary azt mondja, szólítsuk fel Szaúd-Arábiát és a többi országot, hogy hagyjanak fel a gyűlölet finanszírozásával.

2016. június 14. 13:40
Donald Trump

„A becstelen Hillary azt mondja, szólítsuk fel Szaúd-Arábiát és a többi országot, hogy hagyjanak fel a gyűlölet finanszírozásával. Én meg felszólítom őt, hogy azonnal fizesse vissza nekik azt a több mint 25 millió dollárt, amit tőlük kapott a Clinton Alapítvány!”

(„Crooked Hillary says we must call on Saudi Arabia and other countries to stop funding hate. I am calling on her to immediately return the $25 million plus she got from them for the Clinton Foundation!”)

(via melanie-ralston)

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2016. június 14. 17:25
Bízunk benne:-)) rajtunk nem múlik:-))) kivéve Tóth Gergelyt és néhány elvetemült magyargyűlölőt.
ÁrPi
2016. június 14. 16:45
+3 p.
OberEnnsinnen
2016. június 14. 14:27
Van itt más is: "A Soros Fund Management két részletben, összesen hétmillió dollárral támogatta a Hillary Clinton kampányszervezetét; ezzel holtversenyben ő annak legfőbb szponzora – derül ki az amerikai kampánystatisztikákból. Soros Clintont tartja a legfelkészültebb elnökjelöltnek. Soros összesen 7,04 millió dollárral szponzorálja Clintont." "Az üzletember közvetlenül és cégein keresztül több mint nyolcmillió dollárt fordított kampányfinanszírozásra 2015-ben. Az idei évet is tekintve pedig a korábbiaknál is aktívabb: több mint 13 millió dollár kifizetésnél jár már. Soros további ötmillió dollárral támogat egy – főleg spanyol ajkú – bevándorlók választási részvételét ösztönző szervezetet, amely 400 ezer új választót akar szerezni a Demokrata Párt számára." Ez a Soros igazi internacionalista, lévén szaúdiakkal is egy csapatot alkot, ha kell. Demokrata a demokratával, a szabadságért...
heep
2016. június 14. 14:27
A Hillary először fizesse már ki a Monica Lewinsky kosztümjének tisztító számláját. Meg még minden nőét aki a Bill közelébe került elnök korában. Nehogy most kerüljenek elő megint DNS minták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!