Blokkolják a Facebookot Törökországban

2016. november 04. 19:05

Péntek délután 1 óra táján blokkolni kezdték a Facebookot, a Twittert, a YouTube-ot és a WhatsAppot is a török hatóságok, miután 11 kurd ellenzéki parlamenti képviselőt letartóztattak – írja az Independent. A hatóságok ugyanakkor cáfolják ezt, szerintük csupán meghibásodásról van szó. Ugyanakkor a brit lap rámutat: volt már rá korábban példa, hogy a hatóságok blokkolták a közösségi médiát.

2016. november 04. 19:05

Cáfolják a török hatóságok, hogy blokkolnák a Facebookot, a Twittert, a YouTube-ot és a WhatsAppot. Szerintük csupán meghibásodásról van szó. Ugyanakkor az Independent brit lap rámutat: volt már rá korábban példa, hogy a hatóságok blokkolták a közösségi médiát, habár eddig mindig csak tartományi szinten a közvélemény rövid távú befolyásolásának céljából.

Az Independent szerint a mostani blokkolás összefügghet azzal, hogy a török hatóságok őrizetbe vettek 11 kurd ellenzéki parlamenti képviselőt – írja a 444.

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2016. november 06. 21:11
O.v. ráverné.
Mindjárt
2016. november 05. 15:08
Blokkolják a Facebookot Törökországban Ne adjatok ötleteket a felcsúti maffiának!
Nuttika
2016. november 05. 09:27
Nem csak megfelelő partnerek a menekült problémában, de még a sajtószabadságra is figyelnek! EU-ba velük! Bezzeg mi, a náci magyarok...
illesl
2016. november 05. 09:09
Ha azt írom, az egész világon blokkolni kellene a fészbukot, a jutyubot és az egész mocskos agymosó szerkezetet, akkor antidemokrata, .ista, ..ista vagyok. A villamoson, földalattin fellök az SMS-nyakú fekete-széles karmú lúdsereg, amely öntudatosan önmegvalósítja magát. Hivatása valamely bevásárló központban az, hogy szerencsétlen agyhalott sorsársaitól megkérdezze: osan-kártyát, áfás számlát kér-e. S ha valaki esetleg azt mondaná, menjen férjhez, szüljön legalább három gyereket: micsoda alpári hímsoviniszta, önző állat vagyok. Jól teszik a törökök ezt, mert esetleg a fészbuk helyett kertet művelnek, gyermekeket nemzenek, nevelik őket és van egy közös hitük. Ezt lehet leszólni, de nem véletlenük a legfiatalabb nemzet a török Európában és a középhatalmak vezető poziciójára tör. No most ez a nagy aggódás ennek szól, illetve annak, hogy nem a fészbukon, jutyubon küldök a fellazitást. Miért, hogy zavart keltsenek, közelebb kerüljenek az imperialisták az orosz nyersanyagkincsekhez, Ukrajnához és hogy egész Európát elárasszák a migránsok hadaval. Hajra törökök, hajrá Erdogán
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!