Pokolgép robbant Athénban

2018. december 27. 08:51

Haláleset valószínűleg nem történt, egy rendőrt szállítottak kórházba könnyebb sérülésekkel – közölte az ERT görög televízió a csütörtök hajnali robbanás kapcsán.

2018. december 27. 08:51

Pokolgép robbant Athén központjában csütörtökön, egy rendőr megsebesült – jelentette az ERT görög televízió. A robbanás a hajnali órákban történt, a Kolonaki téren található Areopagoszi Szent Dénes katedrális előtt. A könnyebben megsebesült rendőrt kórházba vitték, a rendőrség terrorelhárító egysége a környéken biztonsági kordont állított fel, és vizsgálják a biztonsági kamerák felvételeit.

A merénylet elkövetőjeként eddig senki nem jelentkezett, a hatóságok szélsőbaloldali vagy anarchista csoportokra gyanakodnak. Az utóbbi években ezek a csoportok több hasonló merényletet követtek el, elsősorban bankok, közintézmények és diplomáciai képviseletek ellen.

Tíz nappal ezelőtt házi készítésű pokolgép robbant fel a Szkaj médiacsoport épülete előtt, jelentős károkat okozva. Személyi sérülés akkor nem történt, a hatóságok az esetet azonban „a demokrácia elleni támadásnak” minősítették. Az akkori robbantás elkövetőjeként sem jelentkezett egy csoport sem.

(MTI)

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2018. december 27. 15:35
A képen úgy néz ki hogy villámcsapás volt.
szala44
2018. december 27. 14:33
=-----Itt találsz meztelen lányok a városodban : My.Su/Girls
atila68
2018. december 27. 11:31
Álprobléma.
balbako_
2018. december 27. 11:19
Baloldali karácsony!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!