Népszerű lett a koronavírus-pornó

2020. március 06. 16:21

Egyre többen keresnek rá a Pornhubon a COVID-19 tematikájú alkotásokra.

2020. március 06. 16:21

Az utóbbi hetekben mindent elárasztottak a koronavírus tematikájú írások és videók – így a Pornhub nevű pornómegosztó oldalt is. A felnőttfilm YouTube-jának számító oldalon a Vice újságírói részletes kutatásba kezdtek olyan videók után, melyekben megjelenik a járvány neve, mint hívószó. A videók között olyan címűeket találtak, mint „A kihalt Vuhan”, „A közlekedésbiztonsági tiszt feltartóztat egy koronavírus-gyanús nőt”, valamint „Testkamerás felvétel: a járványügyi hatóság embere a kihalt Vuhanban vizsgálódik”. Az alkotásokban többnyire maszkos, vegyvédelmi ruhás, esetleg orvosi köpenyes emberek láthatóak aktus közben.

A Vice-nak nyilatkozó egyik felnőttfilmes művész szerint ugyanakkor „akármilyen furán hangzik ezek a filmek edukációs szerepet is játszanak”, hiszen a videókban is láthatóak azon módok, melyekkel védekezni lehet a járvány ellen. Egy másik pornósztár szerint nemcsak az újdonság miatt keresnek rá az emberek a koronavírus tematikájú felnőttfilmekre, hanem azért is, hogy „borzongjanak kicsit”. „Úgy lehetnek vele, mint a mindentől rettegő emberek” – fogalmazott – „Olyan dolgok érdeklik őket, melyek megmozgatják a fantáziájukat”.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kisgul
2020. március 07. 11:45
"Te kicsi szöszi, mivel foglalkozol? A világ legősibb mesterségével! ÁÁÁ Barlang festő vagy!"
Akitlosz
2020. március 06. 21:04
A pornó mindig népszerű. A körítés mellékes. A vízvezetékszerelősös pornó is népszerű.
Bitrex®
2020. március 06. 19:38
Gattyán Gyuri mennyit kaszál a vírussal? Beteg, perverz világ, csak a fertő, az abnormális, az aberrált a menő egyre több embernél.
még fokozza
2020. március 06. 16:40
Néhány nem feltétlenül szükséges foglalkozást pár hétig korlátozni kellene, mert lehetséges, hogy a vírus gyengül mint a szezonális influenza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!