Felfüggesztette a Twitter ifjabb Donald Trump fiókját

2020. július 28. 16:32

A felfüggesztés alatt az értendő, hogy ifjabb Trump a következő 12 órában nem tudja majd használni a Twittert.

2020. július 28. 16:32
null

A Twitter felfüggesztette ifjabb Donald Trump fiókját, miután »félrevezető és potenciálisan káros információt« tett közzé a felületen”adja hírül az Independent. A kifogásolt anyag egy videó volt, amely a hidroxiklorokint  úgy tüntette fel, mint a koronavírus hatékony ellenszerét – tévesen. A felvételen az is szerepelt, hogy nincs szükség szájmaszkokra.

A felfüggesztés alatt az értendő, hogy ifjabb Trump a következő 12 órában nem tudja majd használni a Twittert, ami nem csak azt jelenti, hogy nem posztolhat, hanem nem kedvelheti mások bejegyzéseit sem. A tweetet maga Donald Trump, az amerikai elnök is megosztotta, de az ő fiókja továbbra is aktív maradt. Idősebb Trumpnál mindössze annyi történt, hogy a poszt elérhetetlenné vált.

Nyitókép: MTI/EPA/Erik S. Lesser

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2020. július 30. 18:46
Engem egyébként a faszbuk egy hétre tiltott le, mert egy nyuggerező momentumos takonyt takonynak neveztem és megkérdeztem, hogy élnek e még a nagyszülei. Ez ma gyűlöletbeszédnek minősül. A nyugdíjasokat vén hülyének tartó takony hozzászólása meg nem az. A következtetést vonja le ki-ki saját maga. Amúgy igazából a sztratoszféra magasságából szarom le ezt, mivel az egy hetes tiltás egybeesik a nyaralásommal Tolo-ban. Megvagyok valahogy hozzászólás nélkül is.
Jack Reynor
2020. július 29. 16:36
A Twittert el kell söpörni a föld színéről.
catalina9
2020. július 29. 13:46
Idősebb Trumpnál mindössze annyi történt, hogy a poszt elérhetetlenné vált." mindössze...gondolom Biden posztjai elérhetőek maradtak...
NewHorizon
2020. július 29. 12:50
Az Independent is épp olyan 'független' (a neve ellenére), mint az összes többi mainstream marxista fake-news halmaz. Mi az, hogy.... - tévesen?! Donald Trump junior csak egyetért azzal az orvoscsoporttal, akik ki mertek állni a hidroxiklorokin hatékonysága mellett, mivel több száz embert sikeresen gyógyítottak vele. A videót, amiben az orvosok tanuskodnak erről, az összes social media már törölte, mert ez az információ az ő narrativájukkal ellenes. Jelenleg már csak a brighteon.com - on letet megnézni. De bezzeg a félőrült Bill Gates (és Jeffrey Epstein pedofil jóbarát), aki nem orvos, még csak egyetemi végzettsége sincs, szabadon pofázhat és kísérletezhet mindenféle (neki majd nagy hasznot hajtó) vakcinával, lásd a nevéhez kapcsolódó Moderna cég jelenlegi erőlködéseit, hogy valamit mielőbb piacra dobjanak. A vakcinájuk kétes, eddig sosem próbált DNS anyagokat tartalmaz, de már ott tartanak, hogy embereken próbálják. Az első csoportjukban némely most komoly vese problémákkal küzd. Sajnos a Mandiner nem fogadta el a linket, ugyhogy a videó elérhető a naturalnews.com oldalon a: Doctors who cured 350 coronavirus patients.....cikkben, a következők alatt: Access the video here at Brighteon.com.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!