Bill Clinton a nők és a kislányok támogatásáról fog előadást tartani

2021. március 25. 09:02

A beszélgetőpartnere Kamala Harris alelnök lesz.

2021. március 25. 09:02
null

Kamala Harris amerikai alelnök többek között Bill Clinton volt amerikai elnökkel fog beszélgetést folytatni a „nők és kislányok támogatásának” témájában – írta meg a FoxNews.

Családi üzelmek

A Clinton Alapítvány jelentette be kedden, hogy a beszélgetést pénteken, egy virtuális esemény keretében fogják megtartania Howard Egyetem szervezésében, ahova a világ minden tájáról várnak egyetemistákat. Harrisen és Bill Clintonon kívül részt vesz még többek között az utóbbi felesége, Hillary Clinton, illetve lányuk, Chelsea Clinton.

Az Alapítvány az eseményt a következőképpen írja le: „Egy négyszemközti beszélgetés Clinton elnök és Kamala Harris alelnök között arról, hogy miként hatott a koronavírus-járvány a nőkre és hogyan lehetne támogatni a kislányokat és a nőket az Egyesült Államokban és a világ többi részén.”

Nem mindenki lelkes

Az esemény bejelentését nem mindenki fogadta felhőtlen örömmel. Az egyik ilyen ember Juanita Broaddrick, aki korábban azzal vádolta meg Clintont, hogy megerőszakolta őt. A nő a Twitter oldalán a következőt osztotta meg:

A volt elnök többször is tagadta a szóban forgó vádat.

Steve Cortes, Trump kampánystábjának korábbi tagja is kritikával illette az eseményt. A Twitterén a következő bejegyzést írta:

A Clinton Alapítvány közleményben reagált a FoxNews-nak a hírre. Mint írják: „Clinton elnök vezetése alatt a Clinton alapítvány 20 éve dolgozik azon, hogy felemelje a lányokat és a nőket a világ minden részén”. Ezt alátámasztják a közleményben több eredménnyel, például vezetőképzők tartásával, illetve egészségügyi szolgáltatásokkal.

Címlapképen: Hillary és Bill Clinton

Kép forrása: Brendan Smialowski / AFP

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zara
2021. március 25. 14:30
kár h epstein már nem tud résztvenni :)
Inimma
2021. március 25. 11:58
Szakember az orális irodából.
ravens01
2021. március 25. 11:48
Felkészül: Monica
Tidal_wave
2021. március 25. 11:44
És ezért hány százezer dollárt fog felmarkolni ezért a beszélgetésért?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!