Kiakadt a #meToo egyik kirobbantója Kamala Harrisre, amiért Bill Clintonnal tart előadást a nők támogatásáról

2021. március 26. 08:46

Rose McGowan szerint az eset megmutatja, hogy kicsoda is valójában az alelnök.

2021. március 26. 08:46
null

Rose McGowan, a #meToo mozgalmat kirobbantó nő keményen beleszállt Kamala Harris alelnökbe, miután kiderült, hogy az Bill Clintonnal fog beszélgetést folytatni a „nők és a kislányok támogatásáról” – írta meg a Foxnews.

Mint arról korábban írtunk, az alelnök a Clinton Alapítvány által rendezett eseményen fog részt venni, ahol több között Clinton elnökkel fog arról beszélgetni, hogy hogyan érintette a nőket a koronavírus-járvány okozta válság, illetve, hogy miként lehet a „nőket és a kislányokat támogatni”.

McGowan az eseményt a közösségi oldalán kritizálta. Mint írta: „Ez obszcén Kamala Harris. Undorító, hogy Bill Clintonnal beszélsz a nők és kislányok támogatásáról”. A volt színésznő így folytatja:

A szóban forgó sziget Jeffrey Epstein magánszigetére utal, amelyről kiderült, hogy az üzletember két évtizeden keresztül ott erőszakolt meg elrabolt lányokat. Clinton állítása szerint csak négyszer repült Epstein gépével, holott a repülési napló ennél jóval többet mutat.

Kép forrása: Tayfun Coskun / AFP

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lendvaiildiko
2021. március 26. 17:29
Jaj
Ooomph
2021. március 26. 16:38
A nagy jóemberkedésben remélem megölik egymást.
Saksafar
2021. március 26. 13:54
Ezt az ügyet alaposan agyonhallgatják. Nem véletlenül kellett Epsteinnek meghalnia, túl sokan lennének érintve és ráadásul demokrata oldalon.
MZXX
2021. március 26. 12:48
Ne felejtsük a nagy klasszikust: Minden pofon jó helyre megy. -:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!