Késelés történt a düsseldorfi repülőtéren, a támadó szökésben van

2021. július 06. 13:48

A német média az ország szövetségi rendőrségére hivatkozva közölte, hogy a düsseldorfi repülőtér indulási terminálja előtt késes támadás történt kedden, mely során egy személy megsebesült.

2021. július 06. 13:48
null

A német rendőrség közölte, hogy a düsseldorfi repülőtéren kedden késelés során egy ember megsebesült, a tisztek pedig a támadót keresik – közölte a rendőrség. A késelés az indulási területen vagy azon kívül történt – mondta a szövetségi rendőrség a dpa német hírügynökségnek. A támadó elmenekült a rendőrség keresi. Nem világos, mi az indíték, a sérültet kórházba szállították.

Cikkünk frissül.

Fotó: HENNING KAISER / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2021. július 07. 07:27
Ha egy szent migri késel meg egy szent LMBTQ-t akkor azt hogyan kell tálalni? Csak nem elszigetelt esetként?
DoomGuy
2021. július 06. 20:20
"Nem világos, mi az indíték,..." Nyilván nem sült át a bratwurst. Mi más?
enes
2021. július 06. 19:55
a tisztek pedig a támadót téves fordítás lehet, a közrendőr is keresi
nempolitizálok
2021. július 06. 19:26
Ezek a késes dánok. Jól megszivatták magukat a németek Merkel anyával. 50 év múlva a fél országuk tabu lesz fehérbőrű német számára. Sok nagyváros már most életveszélyes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!