Messze nem Rutte volt a legrosszabb, ami velünk történhetett az EU-ban

2023. július 13. 06:36

Valahogy a tanulság mindig az, hogy sokkal rosszabb is lehet a kellemetlennél.

2023. július 13. 06:36
RUTTE, Mark
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„Mondok egy érdekeset: messze nem Rutte volt a legrosszabb, ami velünk történhetett az EU-ban. Persze, volt számos asszó – hiszen Rutte is 2010 óta, egyhuzamban volt kormányfő –, de emlékezzünk csak vissza, hogy Merkel előnyeit is akkor ismertük fel igazán, amikor Merkel lelépett a pástról. 

Enyhén szólva nehezebb azóta a dolgunk.

A »holland fickó« nem fog hiányozni, de akadtak helyzetek, amelyekben lehetett vele együttműködni. Nem kevés nyugat-európai erő van – akár kormányon is –, akikkel egyetlen kérdésben sem lehet. Valahogy a tanulság mindig az, hogy sokkal rosszabb is lehet a kellemetlennél.”

Nyitókép: MTI/EPA/AFP pool/John Thys

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szarvas-2
2023. július 13. 09:30
"Mindig van lejjebb"(Fekete főtörzs aranymondásaibol)
caladan
2023. július 13. 08:47
Trombitás te majd a börtönwcben működj együtt a többi buzival.
Genusnextgen
2023. július 13. 08:44
Trombitás az a bizonyos karlendítős kusnáci?
ekeke1
2023. július 13. 08:01
Rutte és háttere( Morijn és bandája) verte át az un. "jogállamiságot", szándékoltan Magyarországra kihegyezve. Hogy jöhet rosszabb? Max. számára( Pim Fortuynt lelőtték), de számunkra? Elvették a pénzeinket, kiszorították a diákjainkat az Erasmusból, évente rólunk zeng az EP... ugyan mi jöhet még? Ennél már csak jobb jöhet, feltéve ha a magyar diplomácia is feláll és változtat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!