Megmondtuk és tessék: „teleszülték”

2023. augusztus 28. 16:29

A kérdés csupán az, hogy a globalista elit hogyan fogja a társadalmi békét biztosítani az ennyire széttartó társadalmakban?!

2023. augusztus 28. 16:29
No Borders Protest In Krakow
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Megmondtuk és tessék: »teleszülték«. A kérdés csupán az, hogy a nyitottság- sokszínűség-tolerancia hármas jelszavát zászlajára tűző globalista elit hogyan fogja a társadalmi békét biztosítani az ennyire széttartó társadalmakban?!  Nincs közös történelem, nyelv, a kulturális nagyon különbözőek; mi lesz a rendező elv és »erő«. Valószínűleg a puszta állami erőszak- egy ideig. Ám ahogy megjelennek az etnikai alapon szerveződő pártok, újabb veszély fenyegeti a roskadozó államot: kinek a kulturális kódjait hordozzák a törvények?! 

Természetesen a globalista elitet mindez nem érdekli, úgy gondolja, ha a gyarmatokat el tudta kormányozni néhány tízezer hivatalnok, rendőr és katona a XIX. században akkor most is menni fog. Hát nem tudom, de abban biztos vagyok, hogy Európa őslakosaira bizonyos régiókban hamarosan cudar idők jönnek!

Ezért mondok nemet a nemzetközi és hazai baloldal betelepítési politikájára!”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Artur Widak / NurPhoto / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2023. augusztus 30. 08:25
Már megint kilóg a fideszfasz a szádból csicska Kötter! Miért nem arról ugatsz, hogy az Orosz tömeggyilkos barátaitok, le fasisztázták az 56-os Magyar hősöket! Ja!!! Ilyenkor nem jár a pofátok!!! Hazaáruló fasszopó banda!
Kybon
2023. augusztus 29. 09:53
Nagyon groteszkbe hajló, hogy Európát a véres behódoltatástól csak az oroszok védhették volna meg. De az aktuális ruszofób agybaj miatt NEM FOGJÁK AKARNI...! Ráadásul a Nyugat az oroszokra rákente a muszlimokat a háború kiprovokálása után (Kadirov & co.)! Vagyis nem lehetséges egy muszlimokat hazazavaró megmozdulás Európában! Vagyis elkerülhetetlen a behódolás! ...Martell Károly nyugtalan a sírjában...
esvany-0
2023. augusztus 28. 16:45
"abban biztos vagyok, hogy Európa őslakosaira bizonyos régiókban hamarosan cudar idők jönnek" Én meg abban vagyok biztos, hogy egyedül mi sem tudjuk megvédeni magunkat az iszlám éradattól, csak nemzetközi összefogással. Akkor is lépne kell, már ma, ha hörögnek és vért hánynak miatta a Soros-cselédek!
kunfia1
2023. augusztus 28. 16:36
Olvasom, és egyre jobban körvonalazódott Orbán terve, és lám, az "újságíró" az utolsó mondatot elbaszta, így helyes: "Ezért mondok nemet az orbáni betelepítési politikára, amely 500ezer húzottszeművel fogja benépesíteni az országot! És ez , csak a kezdet...”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!