Bayer Zsolt: Podoljak egy tőrőlmetszett ócska náci (Videó)

2023. szeptember 23. 19:29

Zelenszkij tanácsadója szerint a kínaiak és az indiaiak intellektuális potenciálja alacsony.

2023. szeptember 23. 19:29

Videós blogbejegyzésében Bayer Zsolt Mihajlo Podoljak azon kijelentését elemezte, miszerint az indiaiak és a kínaiak IQ-ja alacsonyabb. 

A publicista szerint ez „nettó náci beszéd”. Szemléltető példaként felhozta, vajon mi lenne, ha a magyar parlamentben valaki azt mondaná, hogy például a románok IQ-ja alacsonyabb. Míg Magyarország esetében hatalmas botrány lenne belőle, most az egész világ hallgat.

most a mainstream sajtó és a nyugati világ mélyen hallgat, miközben Podoljak egy tőrőlmetszett ócska náci, aki tőrőlmetszett ócska náci beszédet tartott”

 – jelentette ki.

Bayer szerint az is felháborító, hogy két olyan országról nyilatkozik így, amelyek az emberi kultúra, az emberi civilizáció két legősibb helyszíne. Hozzáteszi, elég sajátságos stratégia, ha az ukránok úgy próbálnak barátokat szerezni, hogy mindenkit sértegetnek.

Nyitókép: Emin Sansar / Anadolu Agency / AFP

 

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. szeptember 26. 23:01
A menyét podoljak alsóbbrendűnek tart nála és korcs nemzeténél híresebb múlttal,kultúrával rendelkező népeket,melyek a történelem során bizonyították megsemmisíthetetlen dicső mivoltukat...az ilyen valaminek nincs becsülete és remélem, hosszú élete sem lesz...
syphax-2
2023. szeptember 24. 09:32
"...Podoljak egy tőrőlmetszett ócska náci .." Ráadásul NAGYON BUTA, ami sok nácira nem igazán volt jellemző.
Sulammit
2023. szeptember 24. 09:05
Arra azért kíváncsi lennék, hogy ennek az alacsony IQ-ju Podoljaknak hány évébe telne megtanulni, festegetni a kínai ABC-t.
macskusz-4
2023. szeptember 24. 07:54
Magasabb kulturát képvisel. Pl.kukoricacsuhéval törli a seggét. Ez ott hagyomány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!