Elon Musk szerint Sorosék „a nyugati civilizáció elpusztítását” tervezik

2023. szeptember 17. 20:17

Musk egy Soros-szervezet ellenes Twitter-bejegyzés kapcsán fejtette ki véleményét.

2023. szeptember 17. 20:17
MUSK, Elon

„Úgy tűnik, hogy a Soros-szervezet nem kevesebbet akar, mint a nyugati civilizáció elpusztítását” – reagált egy Twitteren megjelent videóre Elon Musk, amelyen rendőrök szorítanak ki migránsokat Lampedusa szigetén. 

Olaszország 6 hónapos szükségállapotot hirdetett ki, mivel a Soros György vezette invázió eszkalálódik. 

A szicíliai Lampedusa szigetére a héten egyetlen nap alatt több mint 5000 ember érkezett. Soros minden pénzét és erőfeszítéseit Olaszország ellen fordította az európai inváziójával” – írták magyarázatként a videóhoz, amely alább látható:

Nyitókép: MTI/EPA/Alexander Becher

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2023. szeptember 19. 13:16
Úgy tűnik, hogy a Soros-szervezet nem kevesebbet akar, mint a nyugati civilizáció elpusztítását” „Számos tekintélyes, befolyásos zsidó ismerte már be és dicsekedett vele, hogy a bevándorlás és multikulturalizmus zsidó aknamunka eredménye - persze ők nem így mondják, szerintük ez a folyamat pozitív. Az épp említett Svédországból jött a már sokak által ismert Barbara Lerner Spectre általi beismerés, mely szerint a zsidóké a vezető szerep ebben a multikulturális, kevert fajtájú, hagyományos fehér nemzetek és kultúrák pusztulásához vezető folyamatban, melynek szerinte "be kell következnie". - "Miénk, zsidóké a vezető szerep Európa multikulturálissá változtatásában" „Mi itt egy történelmileg egyedülálló kísérletet kockáztatunk meg, hogy egy egynemzetiségű, egykultúrájú demokráciát többnemzetiségűvé változtassunk” – ezt Yascha Mounk /német zsidó/ korábban szocdem párttag német-amerikai politológus mondta a német közszolgálati csatornán.
faramuci
2023. szeptember 18. 04:41
Nem ,ez már a végrehajtási fázis közepe.......
Kozmosz
2023. szeptember 18. 01:51
Korai szenilitás. De lesz ez még rosszabb is.
P_F_Juli
2023. szeptember 17. 23:12
Elon Musk : „Úgy tűnik, hogy a Soros-szervezet nem kevesebbet akar, mint a nyugati civilizáció elpusztítását” Először ezt csak mi magyarok állítottuk meg azok, akik egyetértettek velünk. Ezen kívül szinte mindenki más KONTEO-ként könyvelte el ezt, és minden hasonló feltételezést, egészen a mesterséges migránsinvázió feltételezéséig. Mi történik a világban, hogy egyre-másra lépnek elő ismert vagy kevésbé ismert személyek, és mondják ugyanezt? A DS környékén úgy tűnik, komoly harcok zajlanak a világuralomért. Vannak ezek szerint olyan csoportok, akiknek el kell tűnni. Nem jó hír, mivel az ilyen "csaták" mindig ártatlan "áldozatokkal" járnak. Elon Musk sem egy magányos farkas - az ilyen személyek mögött mindig valamilyen "érdekeltség áll. Nagy lesz a tétje a soron következő elnökválasztásnak, csakúgy, mint az EU-s parlamenti választásoknak is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!