A Telex segített megérteni, hogy a Jóbarátok valójában homofób és kirekesztő volt

2023. október 29. 12:24

Remélem, a Dallast és a Tövismadarakat már rég betiltották!

2023. október 29. 12:24
Forgács István
Forgács István
Facebook

„A Telex segített megérteni, hogy a Jóbarátok valójában homofób és kirekesztő volt, Ross pedig egy toxikus karakter. És mindezt sikerült MP halála kapcsán most címlapra tenni, egy 2021-es cikk újra publikálásával. (Ásít)

Ezt is ajánljuk a témában

Azt hiszem, ezek után Don Johnson és a Miami Vice pedig maga az ördög, csakúgy mint Michael Douglas és a San Francisco utcáin. Remélem, a Dallast és a Tövismadarakat már rég betiltották!”

***

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2023. október 31. 10:36
“😂” - írja a diszgráfiás Connors. Ezt a hsz-át nem értem: mi a vicces itt?. Ha tudná, mire gondolt a Telex, ebből tudhatná, h Szerző megjegyzése csak igazodás a kritikusabb média maradványaival szembeni szélsőjobbos irányzathoz. De ettől még csak egy ostobaság. A viccei viszont jók, de minek.
Zokni
2023. október 31. 09:48
Ez a faszi miről beszél!? Ami miatt kiakadt, az egy mondat egy cikkben, mely különböző, régebbről származó kifogásokkal SZEMBEN éppen azt tárgyalja, hogy miért volt sikeres a sorozat. (Nyilván a figura még fiatal, mert annak idején én is olvastam, hogy a nem fehér népesség feltűnően hiányzik a sorozatból, és erre hozták be (Julie - a Ross nyafogó hangján hallom… - mellett) után a fekete kolleginát, aki egyébként ugyanaz volt, mint a lányok - egy bomba csaj - csak kissé lebarnult… Ami nem fér bele, az nem fér bele, és pont. Mármint az apartheid…) Szóval Szerző úr nem tudja, hogy a “jó és kész” kijelentés, van, akinek kevés, és olyankor előjön, hogy viszont mi az, ami annyira mégsem jó. Ez amolyan gondolkozós dolog, Szerző nem érti. Oké. De minek idézték ide be?
bornemissza-3
2023. október 30. 01:27
A modern sorozatokban már minimum homoszexuálist, de inkább niggert kellett volna alakítania. Vagy még inkább homoszexuális nigger nőt.
connorj
2023. október 29. 23:11
Kemény telünk lesz az idén! - mondja a skót a feleségének. - Honnan tudod? Talán hallgattad a meteorológiai jelentést? - Nem, a szomszéd befalazta a pincéjét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!