Óriási gikszer az új sokmilliárdos plakátkampányban!

2023. november 23. 17:37

Most meg van egy új Soros, de ez fiatal és elég formás férfiember, mondhatnám jóképű.

2023. november 23. 17:37
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Nicsak ki beszél!? Óriási gikszer az új sok milliárdos plakátkampányban!

Jaj, de jó mikor ilyen viccesen indul a reggel! Kezdjük egy IQ-teszttel! Mi a különbség a két fotó között? A felső kép az eredeti, az alsó pedig az, amit a kitört pánik után sebtében leragasztottak. Úgy tűnik ugyanis, hogy a plakát pont az ellenkezőjét mondja annak, mint amit vele mondatni akartak. De figyeljetek csak, mit is gondol a nép erről! Elcsíptünk egy beszélgetést a kistarcsai vegyesbolt előtt! Marika néni döbbentem áll az óriásplakát előtt, a fejét vakargatva zavarodottan gondolkodik, és ekkor éppen arra tolja a biciklijét Gizike, a kormányán egy kenyérdarabkákkal teli zacskóval, amiből a helyi, utcai harcos cicákat etetgeti.

- Adj Isten Gizike! Hogy vannak a macskák? – szólítja meg az arra járó nőt.

- Jaj, Drágaságom, jó reggelt, szegények bizony fáznak most ebben a hirtelen jött hidegben. Ez meg mi itt már megint? – mutat kérdően a plakátra.

- Ez valami új. Nem teljesen értem. Eddig az a nagyorrú vénember volt rajta, úgy tudtam, hogy az a Soros, akiről állandóan beszélnek a tévében. Most meg van egy új Soros, de ez fiatal és elég formás férfiember, mondhatnám jóképű. Meg olyan kis okos abban a szemüvegben! De valamit nagyon magyaráz, nyitva a szája és mutogat is.

- Azt mondja, hogy »Ne táncoljunk úgy, ahogy ők fütyülnek!« De kik azok az ők?

- Szerintem az Orbán, meg a magyar kormány.

- Hmmm... nem lehet, hogy pont fordítva?

- Te nem tudom, az a jó Isten tudja ezt már csak követni! Nem olyan régen volt az a másik plakát, hogy »Védjük meg a gyerekeinket«, azt se értettem. Azt mondták, hogy az óvodások nemet akarnak váltani, mert rábeszélik őket mindenféle szemérmetlen népségek. Hát nem tudom, nekem négy unokám van, azok nem ilyesmivel foglalkoznak. Az óvodában meg a legnagyobb baj, hogy a Mónika néni is felmondott, mert olyanok a körülmények. A Petikém szülei meg országot akarnak váltani. Azt már értem, mit jelent. Nem fogom látni felnőni az unokámat!

- Te, nekem ez az Ursula is tetszik! Olyan magabiztos nő. Mindig a Doktor Búbó jut az eszembe róla. Ez is nagyon mutogat valamit.

- Hát azt, hogy nem táncolnak úgy, ahogy Orbán fütyül. Vagyis nem lesz lóvé, nem ad az EU a magyaroknak.

- Pedig az a mi pénzünk, nem? Miért nem tudják már hazahozni?

- Hát mert csak itthon van olyan nagy szájuk. Amikor meg kint vannak, meghunyászkodnak, megszavaznak azok mindent. Utána meg plakátokon üzengetnek.

- Hát ja, ennyit tudnak. Na, mennyünk is a dolgunkra, etesd inkább a macskáidat, már biztosan várnak!

- Igen, ilyenkor már lesnek, hogy jövök-e. Tudod Marika, százszor többet érnek, mint az emberek, mert ők soha nem hazudnak!

P. S. És mi a megfejtés? Mi a különbség a két plakát között?”

Nyitókép: X/Guy Verhofstadt

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2023. november 27. 17:12
Háááááát, ez elég gyengécskére sikeredett.
google-2
2023. november 25. 17:44
A humor és a grazi teológia egyes számú nagyagyúja. Vagy nagyágyúja, mindegy is. No, meg a jóízlésé.
Jose
2023. november 25. 13:27
Egyszerűen nem értem, miért volt probléma Alex keze. Valaki elmagyarázhatná.
jagdpancer
2023. november 25. 11:43
Egy buzi meg te ? Vajon mennyi szar jönne ki belőletek ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!