A prágaihoz hasonló tömegmészárlást akart egy férfi elkövetni Szlovákiában: elkapták

2023. december 24. 17:34

Egy 64 éves férfit vettek őrizetbe Zsolna városában.

2023. december 24. 17:34

A szlovák rendőrség arról számolt be, hogy letartóztattak egy férfit, aki

azzal fenyegetőzött, hogy a csütörtöki prágai tömeggyilkossághoz hasonló mészárlást követ el

– írta vasárnap a BBC.

A lap arról számolt be, hogy egy 64 éves férfit vettek őrizetbe Zsolna városában, miután felhívta a segélyhívót, és tudatta, hasonló akciót tervez, mint ami Prágában történt. Arról a Mandiner pénteken beszámolt róla, hogy Csehországban is intézkedtek a rendőrök. A prágai rendőrség őrizetbe vett négy személyt, aki „törvénysértő módon reagált” a csütörtöki egyetemi lövöldözésre.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A nyitókép illusztráció. Fotó: MICHAL CIZEK / AFP

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lhotx
2023. december 24. 22:47
Ami azt illeti, Zsolnának azt sem hiszem már, hogy még létezik...
tapir32
2023. december 24. 18:55
Putyin semlegességet ajánlott Ukrajnának 2014. előtt, után, a háború előtt közvetlenül sőt, röviddel a háború megkezdése után is. Az USA, a Brit és az EU vezető tudták, hogy a szankcióknak és a fegyver szállításoknak a hatása az lesz, hogy konzerválják a Putyin rezsimet és a háborús konfliktust Ukrajnában. Ezt is akarták! Hazudtak, elhülyítették a szavazóikat, hogy a fegyver üzletből és egyéb háborús üzletekből hasznuk legyen. Átvágták az ukránokat, amikor a hazájuk védelmét összekötötték a globalizált tőke érdekeivel. A tőkések az elhúzódó háborúban érdekeltek, az ukránok a hazájukért halnak. Ebből a csapdából a mielőbbi tűzszünet és béke a kivezető út.
bikfic-0
2023. december 24. 18:02
"...Egy 64 éves férfit vettek őrizetbe Zsolna városában hasonló akciót tervez, mint ami Csehországban történt..." Ezt lehet, inkább szlovákul kellett volna írni, ha a magyar nem megy.
survivor
2023. december 24. 17:45
Bocsi, csak tréfáltam...mondta, mikor megbilincselték...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!