ENSZ-nagykövet: Soros György Izrael elpusztítására törekszik

2023. december 04. 21:00

A spekuláns hatalmas összegekkel támogatott Hamász-párti csoportokat.

2023. december 04. 21:00
SOROS, György

Hevesen bírálta Gilad Erdan, Izrael ENSZ-nagykövete Soros György milliárdost – írta a Fox News.

A diplomata szerint Soros több mint 15 millió dollárt pumpált olyan NGO-k hálózatába, amelyek a Hamászt támogatják.

„Szégyenletes, hogy Soros György olyan szervezeteknek is juttatott adományokat, amelyek Izrael mint zsidó állam elpusztítására törekszenek.

Ugyanakkor nem vagyok meglepve”

 – mondta Erdan a Fox News-nak. „Soros már évek óta támogatja azokat a szervezeteket, amelyek Izraelt el akarják szigetelni” – tette hozzá. 

Rachel Ehrenfeld, a „The Soros Agenda” című könyv szerzője a Fox News-nak elmondta, a Hamász- és palesztinbarát csoportokhoz közvetlenül és közvetve Soros Nyílt Társadalom Alapítványaitól is érkeznek támogatások.

Soros fia, Alexander nemrég vette át apja 25 milliárd dolláros vagyonának irányítását. Júniusban Amichai Chikli, Izrael diaszpóraügyekért és társadalmi egyenlőségért felelős minisztere a Fox News-nak azt nyilatkozta: „úgy tűnik, hogy a fiú is ugyanolyan, mint az apja. Nem számítunk arra, hogy nagy cionista lesz”.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/EPA/Clemens Bilan

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. december 05. 16:42
Nemzetünk démona, rossz szelleme Soros, Küzdelmünk ellene nehéz harc és szoros. Nála ármány, hitszegés megszokott rutin,. Szutykos gyülöletet szór ránk e Rasputin. Népünk hütlen gyermeke e tékozló fiú, Hogy bünbánón megtérjen, ahhoz ö túl hiú. Inkább még támadja hös népét konokul, Bünlajstromából mint aggastyán sem okul. Midászi vagyonát bösz hatalomra váltja. Kétes üzelmeit csupán istenünk ha látja, Kivel ö konkurál, mint "földi helytartója", Nem lesz már ideje, hogy vétkeit lerója... Ö maga köré gyüjtötte hiénák hadát, Harcias csalókat és nem kevés banyát. Vagyonát mutyikkal szerezte, toldotta, Züllött rajongóit ránk böszen bujtotta. Dühödt haragja miböl táplálkozik? Minden tette mögött a suska lakozik. Kezét tette volna magyarok pénzére, Ám bátor Viktorunk ütött a kezére. E szörnyü blamázst ö el nem feledé, A világ vad farkasait ezért összeterelé, Életét tette rá, hogy ezt megbosszulja, Mérgezett törét a magyarokba szúrja.
Uztu
2023. december 05. 08:35
Jóvan harcoljanak csak a zsidók, de miért vonnak bele minket? MIÉRT HAGYJUK MAGUNKAT BELESODORNI?!?!
urban63
2023. december 05. 08:13
Ezt a cikket kell Pressman pofájába bas@ni!
Spiritmonger
2023. december 05. 03:59
A haladárokat kerdezem, hogy most akkor az izrarli ENSZ-nagykövetis antiszemita?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!