Újabb fordulat: vizsgálatot követel Matthew Perry halála miatt a barátnője

2023. december 19. 17:33

A nő el is mondta, kiket gyanúsít.

2023. december 19. 17:33

Matthew Perry volt barátnője vizsgálatot követel a színész orvosai ellen, mint mondja, a ketamin döntő szerepet játszhatott a Jóbarátok sztárjának halálában – írta a Daily Mail. Az 54 éves Perry korábban 9 millió dollárt költött a függőségéről való leszokásra – 15-ször volt elvonón, 65-ször pedig detoxikálóban.

Kayti Edwards azt szeretné elérni, hogy alapos vizsgálatnak vessék alá a barátját kereső orvosokat, mivel „nagyon nehéz ketamint szerezni az utcán”, de „nagyon könnyű egy orvosnak vagy nővérnek”.

Mint ismert, a színészt 54 éves korában, 2023. október 28-án találták meg holtan Los Angeles-i otthonában, sajtóhírek szerint egy jakuzziban. A jelenlegi információk alapján nem találtak idegenkezűségre utaló nyomot.

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: Gabriel Bouys/AFP

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tuners
2023. december 19. 19:39
nagyon nehéz ketamint szerezni az utcán”, de „nagyon könnyű egy orvosnak vagy nővérnek”. 750 kilót foglaltak le 2022-ben, mennyi lehet amit nem foglaltak le…. Megértem hogy nehezen nyugszik bele, de aki keres az talál; ez van, tele vannak az utcák ketaminnal (is) az USA-ban. 😬
Akitlosz
2023. december 19. 18:25
Léteznek szerencsejáték függők. Ők ha akarják akkor egy tiszta pillanatukban önként kitiltathatják magukat akár a világ összes legális kaszinójából életfogytig. Kész. Ennyi. Onnantól, ha a fene fenét eszik, akkor sem fogják beengedni többet a biztonsági őrök soha az életében. Hiába akarna később visszaesni. Nem tud. A drogosokkal is valami kemény szerződést kellene előzetesen aláíratni, amelyben lemondanak a szabadságukról és a méltóságukról és börtönszerű, sőt annál jóval szigorúbb elvonókúrához járul hozzá. Az 100%, hogy sikeres lesz és leszokik. Egyszerűen nem engedik el előbb, míg le nem szokott.
Akitlosz
2023. december 19. 18:25
"Az 54 éves Perry korábban 9 millió dollárt költött a függőségéről való leszokásra – 15-ször volt elvonón, 65-ször pedig detoxikálóban." Ez de hülye! Egyszerűen csak meg kellett volna kérnie barátnőjét, hogy láncolja le, adjon neki enni inni, de semmiképpen ne engedje el, ameddig le nem szokott és semmiképpen ne adjon neki drogot és piát. Ha a szervezet nem kap utánpótlást, akkor előbb utóbb elmúlik a függőég. A páciens magától sohasem fog leszokni, ha akar, akkor em. Kell egy felsőbb hatalom, amelyik semmiképpen nem engedi drogozni, piázni. A barátnő jó lehet erre a célra. Az ilyen fizetett elvonókúrák nem működnek, nem foszthatják meg a fizető ügyfelet a szabadságától és a méltóságától anélkül pedig nincsen siker.
Zsolt75
2023. december 19. 18:02
Komoly kapcsolat lehetett, ha egyedül ázott szét a jacuzziban...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!