Megszólalt és megmutatta magát a prágai lövöldözés egyik túlélője (GALÉRIA)

2024. január 19. 11:00

Eliška a mellkasán, a tüdején, az ágyéki részén és lábain is súlyos sérüléseket szerzett.

2024. január 19. 11:00
null

Mint ismeretes, december 21-én tragédia sújtotta Csehországot: egy bölcsészkari hallgató megölt 14 embert, megsebesített többeket, majd öngyilkosságot követett el. 

Ezt is ajánljuk a témában

Az egyik sérült, Eliška még mindig kórházban van: a mellkasán, a tüdején, az ágyéki részén és lábain is súlyos sérüléseket szerzett. Bár még hosszú ideig fog tartani a teljes felépülése, fizioterápiára is szüksége lesz, viszont már közretett a felépüléséről fotókat.

Eliška családja nemrég gyűjtést indított a kezelések költségeinek fedezésére, és az otthoni gyógyulásához szükséges körülmények megteremtésére.

 

Nyitókép és galéria: Donio

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2024. január 19. 12:23
westend Mat-fiz, biol-kém ....
survivor
2024. január 19. 12:22
Olyan kis helyeske..... kár lett volna érte... :-)) (A Csehatka+ Donátkacsa+Szabótimi miért nem volt ott éppen ?? A Csehnek Prágában a helye....)
kizokkentido
2024. január 19. 11:20
A kapcsolódó cikkben ez volt leírva: "Mindössze félóráig tartott az ámokfutás. " Mindössze? Fél óra alatt a fél iskolát kivégezhette volna. Gyógyulást kívánok a sebesülteknek!
westend
2024. január 19. 11:19
Hajrá Eliska! És majd menj át a bölcsészkarról valami rendes egyetemi szakra, ahol nem ostobaságokkal tömik a fejedet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!