Világsztárral erősítené az EP-kampányt Brüsszel

2024. január 10. 19:02

Már nemcsak Karácsony Gergely „epekedik” az énekesnő után.

2024. január 10. 19:02

Jorge Liboreiro, az Euronews egyik brüsszeli riportere számolt be arról X-oldalán, hogy Margarítisz Szkínász, az Európai Bizottság európai életmód előmozdításáért felelős alelnöke nemrég azzal az ötlettel állt elő, hogy felkéri Taylor Swiftet, hogy hasonlóan az amerikai közéleti szerepvállalásához, 

tavasszal szálljon az európai parlamenti kampányba is.

Liboreiro úgy tudja, az az elképzelés a világsztárral kapcsolatban, hogy majd mozgósítani tudja a fiatal szavazókat az EP-választás előtt. Szkínász úgy fogalmazott, „Taylor Swift májusban Európában lesz. (...) Nagyon remélem, hogy valaki a médiacsapatából követi ezt a sajtótájékoztatót, és továbbítja neki a kérésünket.”

Mint ismert, a több, mint 270 millió Instagram-követővel rendelkező popsztár éppen az EP-választások előtt turnézik majd Európában. Május 9-én, Európa napján Párizsban lép majd fel.

Karácsony Gergely levelére sem válaszolt

Amint arról a Mandiner is beszámolt korábban, az amerikai énekesnőnek igazán sikeres volt a 2023-as éve. Turnéjával minden rekordot megdöntött: a beszámolók „fergeteges koncertélményekről” és rég látott gazdasági pezsgésről szóltak.

Mindezek mellett ő lett az év embere a Time magazinnál.

Emlékezetes, hogy Swiftet Karácsony is meghívta fellépni Budapestre. Azonban egyelőre még nem került bele a magyar főváros a koncertnaptárába. A főpolgármester akkor úgy fogalmazott,

mi minden követ megmozgatunk, hogy eljöjjön a városunkba”.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: IMAGE PRESS AGENCY / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2024. január 11. 16:31
>>>Tommaso 2024. január 10. 19:43 19:11 Taylor Swift’s New Album Would Have Gone To No. 1 Based On CD Sales<<< 🤦🏻 Ez csak annyit jelent hogy az album, amelyen énekel vezeti az eladásokat. Az albumot nem ő értèkesíti. A playlisteket a rádiókban nem ő állítja össze. Vagyis neki dolgoznak a legjobb marketingesek.🤷🏻 De Ő MAGA MIBEN A LEGJOBB??? Engem mèlységesen elszomorít, hogy egyszerű kérdést nem vagy képes értő módon elolvasni, Bálint. Az eladások egyébként sem jelentek semmit az online streamszolgáltatók korában.
pandalala
2024. január 11. 00:49
Én inkább Robert de Niro-t kérném fell ... Raging Bull alakításra ..
pandalala
2024. január 11. 00:45
" Európai Bizottság európai életmód előmozdításáért felelős alelnöke " :-DDDD Van ilyen is?? Hhheh, mindig tanul valamit az ember. :-)))
karakter-2
2024. január 10. 23:53
https://www.youtube.com/watch?v=BrJ7pvlmYG0 Úgy tűnik a ribancból a Pentagon csinált globális influenszert - megbízható hírforrást a plebsz számára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!