Larry King befejezi

2010. június 30. 15:00

A színes nadrágtartóiról és vastagkeretes szemüvegéről ismert amerikai műsorvezető helyi idő szerint kedden bejelentette: 25 év után, idén ősszel abbahagyja a CNN esti adásában sugárzott legendás Larry King Live című showműsorát.

2010. június 30. 15:00

Larry King hírességek egész sorával beszélgetett, hollywoodi sztároktól bűnözőkön és politikusokon át sportolókig. A Larry King Live előtt rádiós műsorvezetőként dolgozó King 53 éves pályafutása alatt mintegy 50 000 interjút készített. A csatorna legnézettebb műsora a 25. évfordulóját ünneplő héten vendégül látta James LeBron kosárlabdázót, Bill Gates-t, Barack Obamát és Lady Gagát is.

„Életemnek ez a szakasza véget ér, előre tekintek, arra, amit a következő fejezet hoz majd. Itt az ideje, hogy szögre akasszam az esti nadrágtartót” - mondta keddi műsorában King. A műsorvezető a CNN weboldalán kiadott közleményében megígéri: nem tűnik el, és még számos különkiadásnak lesz a házigazdája, de több időt kíván tölteni nejével és gyerekeivel. A 76 éves King hetedik felesége, Shawn Southwick májusban vonták vissza a válókeresetet, és azóta ismét együtt élnek. Összesen nyolc házasságából 5 gyereke született.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!