Pódiumbeszélgetés a Nemzet Sportolójával, Faragó Tamással

2024. február 23. 14:32

A Magyar Összetartozás Intézete szervezésében találkozhat a nagyközönség a magyar vízilabdasport legendájával.

2024. február 23. 14:32
FARAGÓ Tamás

Mint négyévente mindig, ezúttal is nem mindennapi események várnak minden sportrajongóra. A fókuszban természetesen a közelgő labdarúgó Európa-bajnokság, valamint a párizsi olimpia áll. 

Ismert, hogy a legnépszerűbb sportágban véget értek az aszályos évtizedek, hiszen már sorozatban harmadszor vehetünk részt a kontinens legjelentősebb futballtornáján az egyre növekvő szurkolótábor támogatását élvezve, egyre merészebb reményekkel.  

A nyári játékokra hagyományosan nagy reményekkel készül Magyarország, hiszen köztudott, hogy hazánkat joggal kezeli igazi sportnemzetként a nagyvilág, hiszen az ország lakosságához viszonyítva mi nyertük a legtöbb aranyérmet az eddigi játékokon, szám szerint 183-at. 

A Magyar Összetartozás Intézete – e két kiemelkedő eseményhez kapcsolódva – beszélgetéssorozatot indít, amely során a magyar sport egy-egy olyan korszakos egyénisége segítségével hangol az Eb-re és az ötkarikás játékokra, akik élményeik felelevenítésével, várakozásait felfedve közel hozza nekünk az Európa-bajnokságot és az olimpiát.

A sorozat első estjén Faragó Tamással, a Nemzet Sportolójával, olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázóval, edzővel beszélget Novák Miklós szerkesztő, sportújságíró. 

Az időpont: 2024. február 27. (kedd), 17.00 óra, a helyszín: MCC Scruton (1113 Budapest, Tas vezér utca 3-7.) A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Regisztrálni az alábbi űrlap kitöltésével lehet: ITT!

A program:

17.00: köszöntőt mond Major Anita, a Magyar Összetartozás Intézetének igazgatóhelyettese
17.10: Lakatos Mihály, az intézet kutatója felolvassa tárcáját
17.20: pódiumbeszélgetés Faragó Tamás olimpiai világ- és Európa-bajnok vízilabdázóval

Nyitókép, fotó: Mirkó István

 

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
salmonella
2024. február 25. 06:43
Az egyik legkeményebb kezű csatár volt az aranycsapatban.
Zokni
2024. február 23. 19:41
Mi a f. az a nemzeti összetartozás intézete? Megint valami baromságra költik az MCC-én keresztül kilopott közpénzt? Maradt még?
Kecmec
2024. február 23. 19:21
Tizenéves voltam amikor láttam nem Mo.-n, egy titán volt fürdögatyáig kijött a vízből,olyan volt mint egy indián.... beszélgettünk... oltári normális srác volt, a haverom ikonnak tartotta ezért elkezdett vízi polozni,eljutott a junior nemzeti válogatottig.... aztán együtt vonultunk be....a háború és a vérhas elvitte én meg nem tudtam semmit sem tenni.... szóval ne bantsátok Faragót mert egy igazi vagány..most már nincsenek ilyenek ,.....
szintetikus
2024. február 23. 14:50
ő mennyi közpénzbe kerül?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!