Ijen álam pedig nincs!

2011. március 21. 14:42

Az elmúlt években azonban mégiscsak akadtak olyan ügyek, amelyek a Kuruc vagy elődlapjai környékéről kerültek be a magyar közéletbe.

2011. március 21. 14:42

„Az őszödi beszéd kiszivárogtatójának személye mindmáig ismeretlen, ezzel szemben a Lázár-monológot a Kuruc.infón ismerhette meg Magyarország tudni vágyó és szépre éhes közönsége. Az ott közölt felvétel "beemelése" a mainstream médiába viszont - a Hírszerzőt ért egyik vád szerint - legitimálja a honlapot.

Olvasóink (és a minket sűrűn szemléző Mandiner) előtt nem titok a Hírszerző és a Kuruc készítőinek szívélyes viszonya: a két lap (nagyjából egyidejű) születése óta ellensége egymásnak. A magát egyértelműen és máig liberális lapként meghatározó Hírszerző következetesen így tekint a klasszikus náci »értékrendet« valló portálra (és viszont). Így volt ez akkor is, amikor a Kuruc hamis látogatottsági adatokat közölve összejátszással vádolt meg minket és a Mediánt; akkor is, amikor a náci lap kényszerpihenőjéről emlékeztünk meg; és akkor is, amikor az Athena Intézettel eredtünk a Kuruc finanszírozásának nyomába.

A világ természetesen jobb hely lenne a Kuruc.info, és a létezését generáló problémák nélkül - ezzel együtt a Kuruc és elődszervezetei több mint hat éve léteznek úgy, hogy sem a Gyurcsány-kormány antifasiszta szájhősei, sem a (részben a Kuruc létezésének ürügyén) totális médiakontrollt bevezető Orbán-kormány nem tud mit kezdeni létükkel. Az elmúlt években azonban mégiscsak akadtak olyan ügyek, amelyek a Kuruc vagy elődlapjai környékéről kerültek be a magyar közéletbe, és amelyek a mainstream nyilvánosság slágertémáivá váltak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kündü
2011. március 21. 19:41
Ha a Kuruc náci lap, akkor ti meg RASSZISTA, ZSIDÓ, " the jewish supremacy" lapja, MAGYARSÁG ELLENES LAP VAGYTOK! És most takarodj. Izraelbe.
Kündü
2011. március 21. 19:39
NE TERELJ, Gavra: ha könnyedén átvettétek, mert BESZOPTÁTOK a Kuruc hamis hangfelvételét Lázár Jani hangfelvételét, akkor LEGALIZÁLTÁTOK A KURUC.INFO-t!!! S akkor elvárjuk, hogy pl. a "Zsidó nép keletkezése" című Kurucos cikksorozatot IS KÖZÖLD LE A "HÖRRSZERZŐN", bazmeg, hülye zsidó!
enes
2011. március 21. 19:12
Bocs, a francba, mindig többször jelenik meg.
Nemhivo
2011. március 21. 16:31
...a hírszerző u.úgy fikázta a gyurcsányt anno az öszödibeszéddel, ...mint ahogyan most is fikázza a legnagyobb megélhetési politikust, a lázárt is... Akkor a gyurcsányvédők "igazságbeszédnek" fordították le azt az "alakítást"....bár ezt a baloldalon is csak kevesen szopták be.. Most a lázárvédők állítják, hogy "aznemúgyvót!"...de ezt is u.úgy,...most is csak a legelvakultabb narancsdroidok zabálják... NINCS KÜLÖNBSÉG..a két szar között...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!