Kicenzurázva

2011. május 13. 14:14

Hogy az eltávolításom után hogyan fogja az MSZP mélyen elítélni a hatályba lépő médiatörvényt, abba most bele sem mennék.

2011. május 13. 14:14

„Különös és talán némileg megrázó napokon vagyok túl.

Kicenzuráztak. (...)

Visszatérve a bejegyzés témájához, gyorsan érdeklődtem, és hamar kiderült, leszóltak a Jókai utcából, nagyon sajnálják. Rettenetesen kínos ez, de nem tehetnek ellene semmit.

Furcsán érzem magam, hogy az MSZP teszi ezt velem. Ráadásul kilóg a lóláb. Éppen akkor igyekeztek kiiktatni, amikor elindult Gyurcsány Ferenc pártszavazási kezdeményezése, és néhány órával sikerült csupán megelőzniük ezzel a lépéssel a 9 órás, autodafénak szánt frakcióülést. (Amelyben azért mégis csak az dőlt el, hogy lesz pártszavazás - ahogy a Demokratikus Koalíció akarta.)

Hogy az eltávolításom után hogyan fogja az MSZP mélyen elítélni a hatályba lépő médiatörvényt, és szidni a Fideszt a sajtószabadság lábbal tiprásáért, abba most bele sem mennék.

Még véletlenül sem szeretnék a sajtószabadság áldozatává lenni. Csupán annyi történt, hogy az MSZP vezérkarának, Gyurcsány elleni kiszorítási, minimum 7 éve tartó küzdelme új szakaszba érkezett.

Ugyanakkor nem haragszom sem a Népszavára, sem a stopra, sem főszerkesztőikre. Németh Péter például húsz éve barátom, tisztességes újságíró. Ami velem történt, csak arra bizonyíték, hogy a baloldali médiafinanszírozás egyforrású és akaratú mivolta súlyos károkat okoz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tombalabomba
2012. január 01. 23:02
Repül a nehéz kő: ki tudja, hol áll meg? Ki tudja, hol áll meg s kit hogyan talál meg? Már nincs hátra sok napotok börtön vár rátok és nagyon sok. Barmok.
Jobbos ifjú
2011. május 15. 04:32
"Az elmúlt években mást sem tettem, mint az MSZP-t támogattam." Zsóti, Zsóti! Így megy ez látod! Ha valaki ilyen hosszú időn át segget nyal, akkor bizony szép lassan elkopik a nyelve. A segg gazdája pedig az illetőt "eldobja, mint egy szál gyufát, melynek nincsen lángja már," és keres magának új nyelvet. Bezony! Kegyetlen az élet. No, de azért ne csüggedj! Az első számú kenyéradód egyelőre szabadlábon van. Neki pedig elkopott, nyeszlett nyelved még megfelel egy darabig, mert hát a "demokratikus ellenzékben" minden szerencsétlennek jut hely. Szóval lesz még mit az asztalra tenni valameddig, ne aggódj!
hátakkor
2011. május 14. 10:33
Jah, akinek Fletó, meg Németh Péter a tisztességes barátja..
narmer
2011. május 14. 09:59
Gréczi! Emlékszel még amikor letiltottak a hír Tv.-ből? Elfelejtettem világgá kürtölni a bánatomat, és most hallatlan elégtételt érezhetnék.Csakhogy nem sokáig leszel te a part szélen, az ilyeneknek mint te, mindig akad egy egy Gyurcsány volumenű pártfogója. Kell az udvari költő, bár bugyborékoljon benned legalább olyan sötét salak, mint imádott főnöködben.Tudod Gréczi meddig volt Németh Péter tisztességesnek nevezhető? Amikor szervezte a Nyilvánosság Klub megalapítását. Azóta Németh Péter eladta magát, rendkívül rafkósan és, álszent módon példa rá a Népszava főszereksztése, ami egy hazug hányadék .Annyit még, a Nyilvánosság Klub alapító okiratát én is aláírtam, és nagyon lelkes voltam az első közgyűlésig.Akkor megláttam, kik lesznek ott az elnökségi tagok, kik szavaztak kire, merre tart az egész, és szélsebesen kiléptem Németh Péter és & Klubjából
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!