Lezárult a vita a Budapest 95,3 MHz-es frekvencia ügyében

2012. március 14. 16:00

A Klubrádió olyan hiba miatt támadta versenytársát, amihez hasonlót maga is elkövetett.

2012. március 14. 16:00
Médiatanács
NMHH

„A Médiatanács bizonyos volt benne, a bírósági ítélet pedig igazolta, hogy a Budapest 95,3 MHz-es frekvencia nem a Klubrádió kizárólagos tulajdona.

A tárgyalás során bizonyossá vált, hogy a pert elindító Klubrádió olyan hiba miatt támadta versenytársát, amihez hasonlót maga is elkövetett. Ez a tárgyaláson is elhangzott.
A bíróság mai jogerős döntése alapján valószínűsíthető, hogy kérdésessé válik több rádió pályázatának érvényessége is.

A Médiatanács, ahogyan eddig, a jövőben is a törvény betűjének és szellemének megfelelő módon látja el feladatát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
JackHárpi
2012. március 16. 20:21
No Te se tudnád az eszed elinni amint látom!
slomovicz
2012. március 16. 18:55
A bolsik , most kiadták a következő propaganda célt" támadni - minden fórumon a Média tanácsot." Huzzatok a fenébe- vörösfasiszták!
slomovicz
2012. március 16. 18:41
KOrán tapsolnak a rongyember vörösfasisztáink. Nem irta alá a nyertes pályázó minden oldalt? Akkor most majd aláírja - oszt jónapot! :-) Jól néznénk ki , ha alaki okok miatt egy szerződést érvénytelenítenének. Ez egy- jogi nonszensz lenne.
nyugalmazott tanár
2012. március 16. 18:35
Ha az USA külögyér Clintonné nacsasasszony nem avatkozik be az igazságszolgáltatásunkba, a független magyar bíróság itélkezésébe, akkor ez az egész műbalhé a hamvába hull.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!