Jólesett a váltás

2012. április 01. 13:04

Gyakorlatilag csak egy óráig voltam állás nélkül. Miután elküldtek a Magyar Televíziótól, rögtön szólt a telefonom, és hívtak az ATV-hez.

2012. április 01. 13:04
Mészáros Antónia
Stop

„Gyakorlatilag csak egy óráig voltam állás nélkül. Miután elküldtek a Magyar Televíziótól, rögtön szólt a telefonom, és hívtak az ATV-hez. Szerencsére nem volt időm bánkódni. Őszintén szólva kifejezetten jólesett a váltás. Leginkább a hajnali munkára való átállás volt húzós. Ettől eltekintve a Start nem különbözik annyira Az estétől, mint az ember elsőre gondolná. Ez is hírháttér-műsor komoly politikai-közéleti témákkal, aktuális kérdésekkel, többnyire politikus, elemző vagy szakértő vendégekkel. Reggel nyolctól fél kilencig pedig ismert gondolkodókkal, művészekkel beszélgetünk.

Olyasmit csinálok, mint bárki más: ha lehet, programot szervezünk a szeretteimmel, színházba, moziba, buliba járok, olvasok, igyekszem mozogni is kicsit. Teljesen elfeledni azért nem lehet ezt a munkát, folyamatos készenlétet igényel, az embernek mindig képben kell lennie. És a kép meglehetősen nagy és összetett. Rajtam meg a rendelkezésre álló időn múlik, mennyire tudok elmélyülni benne.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gomeli1213
2017. március 29. 16:44
Hát igen! Épül egy nemzeti,keresztény,erkölcsös,polgári erényeket felmutató,középosztályt megerősítő,szép,új világ.Ezekből a kommentekből ez teljesen tisztán létszik. Most nyugodtan ide lehetne idézni a búcsús körmenetek kedvenc énekéből vett idézetet: " Szegény Magyarország"
kariton
2012. május 07. 20:09
Ja, és a Sajtóklubbos apád ugye nem is segitett? "Olyasmit csinálok, mint bárki más: ha lehet, programot szervezünk a szeretteimmel, színházba, moziba, buliba járok, olvasok, igyekszem mozogni is kicsit." A hasonszőrű médiahamutartókat mind lekéne hajtani egy faluba, oszt kapálni reggeltől-estig. Az is egyfajta buli...
megyer
2012. május 07. 20:08
Hány tagja van még a Mészáros családnak? Előbb-utóbb mindegyiknek találnak vajon helyet az ATV-nél?
Feyszáll
2012. május 07. 20:08
Ez nem szégyelli az apját? Ismeri egyáltalán?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!