Megnéztem a Kreatívon ezt a videót

2012. május 25. 15:49

Ez a tipikus kreatívnak akarok tűnni fej és affektálás a beszédben, a hangból látszik, hogy szerelmes saját magába. Hihetetlen.

2012. május 25. 15:49
Benei Péter
Captain Capitalism

„Most nem is linkelem, de hát ÚRJÉZUSISTEN. Mi ez?! Egyrészt teljesen céltalan, de ezt most hagyjuk. Amin kidobtam a taccsot, hogy mi ez a »reklámosnak öltözök« c. jelmezbál? Miért van az, hogy a szifonkeretes szemüveg, a tornacipő és a szakadt farmer az még mindig divat a magyar reklámosoknál? Ez a tipikus kreatívnak akarok tűnni fej és affektálás a beszédben, a hangból látszik, hogy szerelmes saját magába. Hihetetlen. Bevallom őszintén, hogy nem tudtam végignézni.

Zárójelben jegyzem meg, hogy ugye az állásinterjú a hobbim mostanában és végigjártam már pár helyi kreatív igazgatót meg ügyfélkapcsolati igazgatót, meg cejót. Ma pl. egy igen neves, Fahrenheit úr biztos ismeri (!!!) reklámcégnél voltam, ahol a kreatív + ügyfélkapcs + ceo arcokkal lementünk a smoothie-t osztogató bárjukba és lazán leültünk dumálni, ellenben semminemű ilyen affektálás meg alakoskodás nem volt, a srácok pedig, még a kreatívig is úgy voltak felöltözve, mint egy picit zilált bankár, tornacipőmentesen, szifonkeretmentesen, zilált hajmentesen, borostamentesen, úgy ahogy egy intelligens üzletemberhez illik. Pedig nekik azt hiszem kicsit több okuk lenne megjátszani magukat, mint a videóban szereplő embereknek.

(ez nem vonatkozik a videóban a két kreatívosra, a jedlicskára meg a botondra).”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!