Hugh Grant – élve, vagy halva

2012. július 09. 17:03

Hugh Grant szerződései között ugyanis több olyan is található, amely hátrányos a magyar állam számára, s ezek a megállapodások természetesen a Gyurcsány-Bajnai kormányok idejére tehetők.

2012. július 09. 17:03
Föld S. Péter
Most & Itt

Hugh Grant olyan dologba ütötte bele az orrát, amihez a kormány szerint nem ért, és amihez – ezt már mi tesszük hozzá  egyébként sincs semmi köze. A színész ugyanis egy brüsszeli fórumon a sajtó szabadságáról beszélt, s negatív példaként Magyarországot említette, mert ez az ország szerinte olyan hely, ahol a kormány megszállja a médiát, ellenőrzése alá vonja a véleményeket. Pedig, így Grant, nem a kormánynak kellene ellenőrizni a médiát, hanem ez utóbbinak a kormányokat.

Nem nyitnék vitát, én sem értek igazán a témához, alig negyven éve csak, hogy cikkeket írok különböző lapokba, úgyhogy nem érzem magam autentikusnak, hogy állást foglaljak. Csupán halkan, a miheztartás végett jelzem, hogy a sajtót nem azért találták fel annak idején, hogy tájékoztatás helyett félretájékoztasson. (...)

Nem tudni, Kumin Ferenc mennyi időt kapott arra, hogy megtudja a világsztár címét. Nyilván nem lehet ezzel a végtelenségig várni, a méltóságukban megsértett magyar emberek ugyanis egyre türelmetlenebbül követelik, hogy a kormány adjon megfelelő választ Hugh Grant példátlan provokációjára, s ameddig ez meg nem történik, tiltsák be Magyarországon a Hugh Grant-filmek vetítését, s még a nyári időszakban hozzanak törvényt arról, hogy az elkövetkezendő ötven évben még véletlenül se nevezhessenek el közteret róla.

Információink szerint már Budai Gyula is vizsgálja az ügyet, Hugh Grant szerződései között ugyanis több olyan is található, amely hátrányos a magyar állam számára, s ezek a megállapodások természetesen a Gyurcsány-Bajnai kormányok idejére tehetők.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gereb6
2012. július 10. 08:59
"Örülök, ha tudtam segíteni, s bízom benne, hogy ha Hugh Grant megkapja a magyar kormány által összeállított angol nyelvű tájékoztató anyagot, nem téveszti össze holmi hülye forgatókönyvvel." Nagyon köszi F.S.P.-nek elképesztő igyekezetét, hogy a kormánynak segítsen. Ilyen egy igazi polgártárs. Valószínü a konzultációs kérdőívet is vissszaküldte már. Azt azért kifejthette volna, hogy Hugh Grant művész úr miért szenilis. Netán országneveket is összekever?
Krupp Skya
2012. július 10. 06:54
Bocs, most olvasom Hugh Grant szőnyegkereskedő családból származik, akkor meg igaza van.
Krupp Skya
2012. július 10. 06:49
Érdekes ez a Hugh Grant amikor Bokros panamai elvek alapján elvette a fele nyugdíjat akkor nem idegesítette magát most, hogy kevesebbet lehet pofázni, most igen. Pedig Puskás Ferenc megmondta: " Kis pénz kis duma, nagy pénz nagy duma.
tunde04
2012. július 10. 06:47
Hugh Grant címére én is kíváncsi vagyok! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!