Árpa elnézést kért meleg barátaitól

2012. július 03. 09:21

Az amúgy jogos felháborodás előhozta Árpából a kiskosztümben tomboló Morva Krisztinát, az RTL Klub dolgozói pedig még mindig bekaphatják egymás faszát, de gégéig.

2012. július 03. 09:21
szabóZ
comment:com

„Az amúgy jogos felháborodás előhozta Árpából a kiskosztümben tomboló Morva Krisztinát, és úgy tűnik most, hogy lehiggadt, is csak arra képes, hogy elnézést kérjen homoszexuális ismerőseitől és üzletfeleitől. Az RTL Klub dolgozói pedig még mindig bekaphatják egymás faszát, de gégéig. (...)

Árpa ugyan nem egy Lomnici, a Tankcsapdáról szóló riport pedig nem komoly politika, hanem habkönnyű bulvár koktélcseresznyével, de akkor is: etiktálan, bunkó, szemét dolog egy riportot manipulálni és egyes szereplőket a képből kitessékelni. Ugyanolyan bunkó dolog, mint kiretusálni, fekete kockával kitakarni, vagy éppen szétpixelezni. Csakhogy ennek semmi köze ahhoz, hogy ki, kivel, hogyan és mit szokott csinálni munkaidő után.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!