Köszönöm a londoni szereplést

2012. augusztus 13. 08:37

Elengedem a fülem mellett, hogy kinek kéne köszönni az aranyakat. A politikus dolga ilyenkor a köszönet, a büszkeség, és semmi más.

2012. augusztus 13. 08:37
Gréczy Zsolt
Gréczy Zsolt
Gréczy blog

„Nagyszerű napokon vagyunk túl, kiváló teljesítményekkel. Elengedem a fülem mellett, hogy kinek kéne köszönni az aranyakat. A politikus dolga ilyenkor a köszönet, a büszkeség, és semmi más. Bárkiről legyen szó. Az érmeket és helyezéseket nem ők szerzik soha, hanem a versenyzők, az edzők, a gyúrók, és azok a családtagok, akik segítik, támogatják lányainkat és fiainkat, hogy megpróbáljanak a csúcsra kapaszkodni.

Sportolóink néhány napra örömöt okoztak minden magyarnak, egy kicsit egybe forrasztották ezt a végletesen megosztott nemzetet. Az ünnep véget ért, gondjaink itt maradnak, de amit adtak nekünk, arra büszkék lehetünk.

Köszönöm.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tatka46
2012. augusztus 13. 12:31
Ennyit a sok bunkó beirórol, nem egy hajrá magyarok ,politika. Bunkók csak nem a csámpás Orbán miatt van ennyi arany,nem a magyar sportolok hozzák haza és ezért "nekik" köszönet.HAJRÁ MAGYAROK.
cutcopy
2012. augusztus 13. 12:10
"Elengedem a fülem mellett, hogy kinek kéne köszönni az aranyakat" Persze Zsóti, csak akkor találtad volna meg a kormányt, ha gyenge lett volna a szereplésünk..
Jason Bourne
2012. augusztus 13. 12:05
Semmi orbánozás? Semmi viktatúrázás? Semmi gyalázkodás? Látod e, így is lehet. Persze holnaptól folytatod az árokását a hűbéruraddal együtt. Tényleg, ő hogyhogy nem emelkedett még szólásra az olimpia kapcsán?
Krupp Skya
2012. augusztus 13. 11:40
Zsóti ha a seggnyalás olimpiai szám lenne te kenterbe verted volna a teljes mezőnyt. elhoztad volna az aranyat, ezüstöt, bronzot meg a rezet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!