Gratulálok!

2012. augusztus 09. 09:15

Szeretném nagyon megdicsérni az MR1 Kossuth Rádió hírszerkesztőit.

2012. augusztus 09. 09:15
Vujity Tvrtko
Vujity Tvrtko Official

„Szeretném nagyon megdicsérni az MR1 Kossuth Rádió hírszerkesztőit. Az olimpia kezdete óta, mindenféle feljelentette-letartóztatta-megtárgyalta-visszautasította-megszavazta híreket megelőzve közlik a londoni magyar sportsikereket! Lehet, hogy ez így természetes, mégis: gratulálok a közszolgálat adó hírszerkesztőinek, munkatársainak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2012. október 26. 17:42
Nagyszerű,hogy észrevetted,de attól még maradtál aki voltál.GAGYI!!!
geraz51
2012. október 26. 17:42
Vadtúzokbölénybika ez legyen a legnagyobb örömöd! Kukubenkó!
Papuska
2012. augusztus 12. 22:05
Igazából az egyetlen hallgatható rádió az utóbbi időben a Kossuth, ha valóban információkat akar a világról a hallgató. Az utóbbi időszakban ugrás szerően emelkedett a színvonal, és hazudik az, aki valamiféle pártrádióról beszél. A hírügynökségek hírei, pontosan ,röviden, tényszerűen, közszolgálati információk és közlekedési hírek, amik a főként utazó rádióhallgatóknak hasznos. Valódi értéket hordozó, információt adó, érdekes témákat röviden, de érdekesen feldolgozó köztes műsorok, ahogy azt egy rádióban kell. Persze tény, hogy tematikus műsor. Főként szöveges, helyette a Petőfi ad zenét, kicsit jobbat mint régen. Milyen jó lenne egy harmadik közösségi, kereskedelmi adó a kettő ötvözetéből, minimum fél óránként rövid hírekkel, a zeneszámok között rövid, érdekes beszélgetésekkel, közlekedési és kulturális infókkal, esetleg telefonos bejátszásokkal helyi, de országos érdeklődésre számot tartó hírekről, eseményekről. A zenében túlnyomó volna a magyar zene, és csak az igazán színvonalas külföldi férne be. Lehetne a népzenét is becsempészni, mert a környező országok adói ezt teszik. Egy pici érzelmi hatásra válogatott nemzeti zene is mehetne. Röviden pattogósan, információt adóan, úgy hogy érdemes legyen hallgatni!
én vagyok a
2012. augusztus 10. 15:21
Sajnos a köztv, vagy az ahhoz tartozó internet nagyon leszerepelt! Sajnálom, pedig a foci EB-n nagyot produkáltak! Szar volt eddig, de lehet, hogy az utolsó napokra összekapják magukat! Hm!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!