Dallas 2.0 – Melegített whiskey

2012. szeptember 02. 10:07

Csak Bobby, Bobbyné és az örökbefogadott Chris az ártatlan és naiv. Mintha egy alternatív Barátok köztöt látnék, csak itt adott az állandó konfliktus nem kell pluszban generálni.

2012. szeptember 02. 10:07
wolfclaw
emTV

„Most, hogy hozzánk is eljutott az új Dallas, és mert ennyire rágörcsölt az RTL Klub, megnéztem tudtak-e valami újat nyújtani, de rájöttem, Southforkon a helyzet változatlan. Azt gondoltam ennek az új sorozatnak lehetne a Dallas: The next generation címet is adni, hiszen már Jockey és Bobby fiairól szól a történet és az öregek csak háttérszereplők lesznek. Ez részben meg is valósult, de épp ezért lett olyan lagymatag az egész. Rögtön úgy indul a sztori, hogy Birkaszemű Bobby Ewing halálos beteg. Olyan tumorja van, amire még magyar elnevezés sincs, és ha nem mondja el a családjának akkor biza meg is fog murdelni. Mi a pöcsöm ez, lelkiismeret rák?

Nem mondom végig, hogy mi történt a szezonnyitó két részben, de a lényeg, hogy mindenki mindenkinek hazudik, manipulál, stb... Csak Bobby, Bobbyné és az örökbefogadott Chris az ártatlan és naiv. Mintha egy alternatív Barátok köztöt látnék, csak itt adott az állandó konfliktus nem kell pluszban generálni.

A színészekről nem szólnék sokat mert nem vagyok filmkritikus, másrészt mert Jockey azaz Larry Hagman még a nyolcvanon, a májátültetésen és a gégerákon túl is simán lealázza a fiatalokat a bozontos szemöldökével meg a barázdált arcával. Patrick Duffy hozza a szokott Bobbyt, a többiek pedig olyan semmilyenek. Brenda Strong, mint Bobby új neje semmivel sem jobb mint a Született feleségekben Mary Alice-ként, pedig ott rögtön az elején fejbe lövi magát. Lehet itt is segített volna rajta. Talán még Linda Grayre mondanám, hogy tud valami pici újat hozni Samantha szerepébe és ez nem csak annak köszönhető, hogy a hetvenkét éves színésznő olyan jól néz ki, mintha csak ötven lenne. Ray Krebbs alakítója Steve Kanaly sem fog már megfiatalodni, és akkor még finom voltam, de a legborzasztóbb hogy a mindenki által aranyos, szexi kislányként ismert Lucy azaz Charlene Tilton úgy néz ki, mint egy túlsúlyos alkoholista hajléktalan a nyóckerből.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sky.net
2012. november 15. 15:18
az olaj elfogyott ... most már csak nyál van
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!