Együtt és együtt

2012. október 18. 14:57

Egy fárasztó és nagyon érdekes Internet Hungary-n vagyunk túl.

2012. október 18. 14:57
Berényi Konrád
Onlinemarketing blog

„Az Internet Hungary mindig egyfajta pillanatnyi hangulat és gazdasági fokmérő, érdemes figyelni a folyosói pletykákat, és érdemes figyelni a beszélgetéseket, előadásokat is. A hangulat továbbra sem túl jó - nincs nagy baj, de nincs is semmi olyan, ami annyira nagy örömre adna okot. A lányok szépek, az előadások hol jók hol kicsit unalmasak, a kiállítók láthatóan készülnek, többen készültek úgy, hogy erre az eseményre időzítsenek nagy bejelentéseket, és ezek többé-kevésbé jól el is sültek.

Az Internet Hungary továbbra is több, mint egy konferencia, ez mára egy seregszemle, ami egyfajta kötelező gyakorlat is - ehhez Csermely Ákos idén egy olyan programot tett hozzá, ami ráadásként izgalmas és hasznos is volt.

És akkor a szűkebb témám, ahol dolgoztam, a tartalomgyártás: még mindig csak keressük, hol a pénz a hirdetésen túl. Tanulságos volt Vaszily Miklós (Origó) előadása, ami arról szólt, miben van pénz, és nem tudott egy konkrét dolgot mutatni, hanem sok kis elemet - ezekből talán összeáll valami. De a reklámra mindig is szükség lesz, nem lesz elkerülhető.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!