Énekelni és hatni hagyni

2012. október 29. 19:04

Nem, nem az a borzasztó ahogy Buci énekel, mert a legtöbb mentoráltnál sokkal jobb hangja van, hanem maga a megjelenése.

2012. október 29. 19:04
wolfclaw
emTV

„Én itt lezártam volna a műsort, de sajna muszáj volt megtekinteni az extra produkciót is. A magyar Bond annyira hiányzott mint elítéltnek a smasszer haragja. Nem, nem az a borzasztó ahogy Buci énekel, mert a legtöbb mentoráltnál sokkal jobb hangja van, hanem maga a megjelenése. Az RTL hirtelen előkapta a nyuszit a kalapból, csak azt nem tudom minek. Azt hittem itt véget ért a küldetésem, de aztán rájöttem, hogy még nem győztem le a főgonoszt, a Párbajt!

Az egyik párbajozó fél a Spirit, a másik Fehér Zoli volt. Előbb kezdem vele, mert az ő produkciója erősebbnek bizonyult. Érdekes, hogy már másodszor próbálják kiejteni és másodszor élte túl. Egy igazi Radiátor… izé Gladiátor. Feró második számú kedvenc csapata viszont megerőszakolta a hallójárataimat, amiért a kiesés a legkevesebb büntetés. A Jazz+Az slágere a tolmácsolásukban olyan volt, mintha életlen késsel vagdosták volna az ereimet.

Malek Miklós azt mondta Zámbó Krisztiánnak, hogy ha Jimmy fia lenne a zenei világ James Bondja, akkor az a világ elveszett volna. Tartom a tétet és emelem azzal, hogy nem csak rá vonatkozhatna ez, hanem a mezőny majdnem egészére. A dupla nullás küldetést még nem teljesíthettem, de ígérem, nyolc hét múlva vége lesz és megmentem a világot az X-Faktortól!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2012. október 30. 16:18
Minek nézed akkor? Hogy legyen miről fikázó cikket írnod? Szánalmas melód van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!