Sarkosan fogalmazva

2013. január 15. 15:01

A balliberálisok által leginkább gyűlölt politikusok és közszereplők névsorába bekerülni örömteli és kitüntető dolog.

2013. január 15. 15:01
Szentmihályi Szabó Péter
Magyar Hírlap

Engem nem zavar és nem is sért, ha nem éppen hízelgő mondatok jelennek meg személyemről, sőt időnként még mulattat is. Farkasházy szatirikus lapjában, a Hócipőben is előfordulok néha, semmi gond, nem kedveljük egymást, hogy finom legyek, bár szerencsére személyesen nem találkoztunk. Mindössze egyszer kaptam fel a fejem, amikor dögkeselyűnek nevezett, ami szép, hasznos és főleg szabad madár, de hát a vicclap már csak ilyen, akinek nem tetszik, ne olvassa. (...)

A balliberálisok által leginkább gyűlölt politikusok és közszereplők névsorába bekerülni örömteli és kitüntető dolog, aki a listán szerepel, már nem élt hiába. Sajtószabadság van, rosszindulatú ostobaságokat is lehet írni, mérték, ízlés, határ régóta nem létezik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trükkök Százai...
2013. január 15. 20:38
Ha nem érdekli, minek ír róla cikket egy országos napilapban?
dönci5
2013. január 15. 19:19
A magyar szennylapba írogat? Bizonyára ez is örömteli és kitüntető dolog a számára.
motoros
2013. január 15. 18:53
Hogy itt mi megy?
Vén Csataló
2013. január 15. 18:47
Látom, SzSzP-nek is leesett, hogy az a legjobb eljárás a vörös spredékkel kapcsolatban, ha egyszerűen nem zavartatja magát tőlük, mivel - és ez az igazi felismerés - nem számít, hogy miről mi a véleményük. Ennél csak egy jobb hozzáállás lehet: ha mindezt el is mondjuk, értse meg minél több ember.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!