Köszönet minden tatabányainak

2013. március 17. 08:32

Köszönet az összefogásért, amivel a városba irányított 700-1000 ember ellátását közösen meg tudtuk oldani. Ügyeletet tartunk továbbra is, de aki teheti, pihenje ki magát vasárnap!

2013. március 17. 08:32
Schmidt Csaba
Facebook

„Köszönet minden tatabányainak, aki segített az elmúlt napokban. Köszönet a rendőröknek, a tűzoltóknak, a katasztrófavédelem munkatársainak, járási hivatal dolgozóinak, a hó eltakarítást tatabányán végző AVE és Geotech munkatársainak, Vöröskereszt aktivistáinak, a Sport Hotel és Kölyök Kft. munkatársainak, akik a tatabányán rekedtek ellátását tették lehetővé, Szent Borbála Kórház dolgozóinak, Vértes Volán munkatársainak, Szöllösi Travelnek, Hit gyülekezet tagjainak, Vöröskereszt aktivistáinak, USE aktivistáinak, megnyitott iskolák dolgozóinak, pedagógusainak.

Köszönet az önkénteseknek, akik jöttek segíteni a melegedőhelyekre, és a felhívásainkra, akik teát vittek az autópályára, akik példát mutattak mindannyiunknak. Végül engedjék meg, hogy munkatársaimnak köszönjem meg, akik csütörtök estétől helyt álltak a város különböző pontjain. Remélem senki sem marad ki a felsorolásból:Tamásné L. Gizella jegyző asszony, Eperjesi L., Berkovics G., Kertai R., Szabó L., Szabó Z., Walcz L., Monori-Kiss A., Vörös B., Csatári É., Bereznai Cs, Fenyvesi V., Kancz Cs, Vadasné Zs, Maros É., Sámuel B., Salló Gy, Cseh L., Wágner É., Somhegyi Cs, Kiss T., Kárász V., Szántó E., Téczeli I, Szutter L, Bátky M., Lengyel B., Kakuk T., Magyarné S. A., Rembiczkiné S. E., Shatz A., Bányai Sz., Baranyai J., Varjú Zs, Vadóc L.

Végül Topa Kata titkárságvezetőnek is jár a köszönet, aki a legnagyobb melegedőt - Földi Imre Sportcsarnokot - vezette két napon keresztül. Köszönet az összefogásért, amivel a városba irányított 700-1000 ember ellátását közösen meg tudtuk oldani. Ügyeletet tartunk továbbra is, de aki teheti pihenje ki magát vasárnap!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mirrmurr
2013. március 17. 09:44
Megjegyezem, a hóvihart a Jóisten küldte az országra. feltehetően a Gyurcásny-Bajnai banda március 15-ét véres provokációra akarta volna felhasználni, Ron Werber utasításai szerint. Ahogyan a Magyarok Istene nem tűrte a gonoszságot 2009. aug. 20-án és lecsapott, úgy most is lecsapott, hogy megelőzze a véres provokációt. Ezt persze nem tudom bizonyítani, de elég valószínűnek látom.
states
2013. március 17. 09:28
Igen, így fest az emberi hozzáállás, szemben Mesterházyékkal, akik ugyan a kisujjukat sem mozdították, csak a gusztustalan szavazatszerzésen járt az eszük.
nyugalmazott tanár
2013. március 17. 09:20
Ezt hívják "nemzeti összefogásnak", illetve kiváló, élő példa: "Köszönet az összefogásért, amivel a városba irányított 700-1000 ember ellátását közösen meg tudtuk oldani." Ezzel áll szemben az "el lehet menni", a "nem fog fájni" meg a "mi az hogy, nagyon is".
di maggio
2013. március 17. 08:51
Magyarok ! Ne csak a bajban, hanem a mindennapokban is fogjunk össze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!